Fatih Altaylı’nın TRT ile dalga geçen 15 Temmuz paylaşımı tepki çekti! Silmek zorunda kaldı

Gazeteci Fatih Altaylı, 15 Temmuz gazisi Bilal Özyıldırım'la ilgili TRT rejisinde yapılan bir hata sebebiyle ortaya çıkan görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşım yaparak TRT ile dalga geçti. Altaylı, tepki çekmesi sonrası paylaşımını sildi.

featured

Gazeteci Fatih Altaylı, 15 Temmuz gazisi üzerinden TRT ile dalga geçtiği paylaşımı tepkiler sonrası silmek zorunda kaldı.

Altaylı’nın 15 Temmuz ve 15 Temmuz’da şehit olanlara karşı öfkesi dinmiyor. 2017 yılında TRT ekranlarında yayınlanan 15 Temmuz programında motorsiklet kaskına kurşun isabet eden Bilal Özyıldırım katıldı.

O anda TRT’de yaşanan reji hatası yüzünden Gazi Bilal Özyıldırım için ‘Şehit’ ifadesi kullanıldı. Fatih Altaylı ise 2017 yılında yaşanan bu hatayı, büyük bir nefretle yeniden gündeme getirdi.

PAYLAŞIMINA TEPKİ YAĞDI

O gece canını hiçe sayarak kahramanca tüfek ve tanklara siper olan binlerce vatandaşı önemsemeyen Altaylı, sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşıma “Türkiye Radyo Televizyon Kurumu yani TRT iftiharla sunar. Dünyada bir ilk. 15 Temmuz şehidi canlı yayında ekranlarda” notunu düştü. Altaylı bu paylaşımı daha sonrasında sildi.

‘SİLSE DE İZİ KALIYOR..’

Altaylı’nın bu paylaşımına tepki yağarken, gazeteci Nedim Şener de sessiz kalmadı. Şener, sosyal medya hesabından Altaylı’yı eleştirerek, “FETÖ’cü alçakları canıyla durduran 15 Temmuz şehitlerine, motorsiklet kaskına kurşun isabet eden Bilal Özyıldırım gibi fedakar gazilere, darbeyi bastıran millete öfkeleri dinmeyecek. 2017’deki altyazı hatasını şimdi yazması bundan. Silse de izi kalıyor işte.” ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı’dan Abdullah Gül’e gönderme: ‘Euroleague Kupası Anıtkabir’e Gül’den fazla gitti’

Fatih Altaylı’yı dolandıran hacker yakalandı!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir