Bodrum’daki kaza sonucu Ezgi Aydındağ felç kalmıştı… İşte o ABD’li trafik magandası Reginald Thevenin!

featured

1 Temmuz 2021’de Bodrum’da araç çarpması sonucu yatalak kalan Ezgi Aydındağ’ın hayatta kalma mücadelesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

AHBAP, ÇHD ve CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka’ya “Hepimiz, siz Ezgi’nin elinden tutmalı değil midir?” diye çağrıda bulunan Acun Karadağ’a Haluk Levent’ten yardım eli geldi.

Bodrum’da Amerikalı Reginald Thevenin’in aracıyla çarptığı 18 yaşındaki Ezgi Aydındağ’ın hayatı cehenneme döndü! Dehşet görüntüler…

ÇARPAN KİŞİ NATO GÖREVLİSİ ÇIKTI

Ezgi Aydındağ’ın felç kalmasına neden olan ABD’li NATO görevlisinin Reginald Thevenin adlı bir uçak teknisyeni olduğu ortaya çıktı.

Acun Karadağ’ın paylaştığı bilgilere göre tedavi masraflarını ödeyeceğini söyleyip ortalıktan kaybolan Thevenin, olayın kamuoyunda duyulmasından sonra aileyle iletişim kurdu. Karadağ’ın olayla ilgili açıklaması şu şekilde:

“Bu kazada, şahsın yurt dışı yasağı devam ediyor. Ancak dosya sahiplenilmezse bir fırsatını bulup kaçacak onu da biliyor Ezgi’nin dostları. Kamuoyuna güveniyoruz. Kaç aydır ailenin mesajlarına cevap vermeyen, telefonlarını açmayan Amerikalı biraz önce aileyi aramış. Niye böyle yaptınız bu bana zarar verir, ben gitmedim ki yardımcı olacaktım minvalinde bir şeyler konuşmuş. Hepinize çok teşekkür ederim takipçilerim olarak büyüksünüz.”

İşte Sikorsky Aircraft adlı uçak üretim merkezinde teknisyen olarak çalışan ABD’li trafik magandası:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir