Kardeşlerim dizisinde üzen ayrılık! Evrim Doğan ayrılıyor mu?

Türk kanallarının sevilen dizisi Kardeşlerim 60. Bölüm ile yeni bir döneme giriyor. ATV ekranlarında suları durulmayan dizide planlanan ayrılık izleyenler tarafından çok konuşulacak. İşte herkesin merak ettiği diziden ayrılacak olan o isim…

featured

ATV ekranlarında yeni sezona iddialı bir giriş yapan Kardeşlerim dizisi yine adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yeni sezon ilk bölüm ile izleyicinin karşısına çıkan Kardeşlerim dizisinde yeni dönemde yaşanacak ayrılık şok etkisi yaratmış durumda.

Bir diğer iddialı dizi Gönül Dağı ile kıyasıya bir yarış halinde olan Kardeşlerim zaman zaman reytinglerde yine zirveyi görmeye devam ediyor. Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Bilal Yiğit Koçak ve Fadik Sevin Atasoy gibi genç ve usta isimlerin başrol oynadığı Kardeşlerim dizisindeki ayrılık dizinin takipçilerini adeta şaşkına çevirmiş durumda.

Açıkça söylemek gerekirse bu ayrılık Kardeşlerim 3. Sezon ilk bölümde ortaya çıkmıştı. Ancak yapımcılar bu kararı neden şimdi aldı merak edilmeye başlandı. Kardeşlerim dizisine geçtiğimiz sezon dahil olan güzel oyuncu Evrim Doğan ilerleyen bölümlerde kadroya veda edecek.

Kadroya daha sonra dahil olup Orhan ile aşk yaşayan evlenen Gönül Kardeşlerim yeni bölümde boşanma kararı alacak ve iyice uzaklaşma kararı alacak. İddialara göre Orhan ile boşandıktan sonra Kardeşlerim dizisindeki rolü de giderek azaltılacak ve Gönül diziye veda etmiş olacak.

Bir sürpriz yaşanmazsa Gönül karakteri yani Evrim Doğan resmen Kardeşlerim dizisine veda etmiş olacak. Bu gelişme Kardeşlerim dizisi izleyicisi için büyük bir sürpriz yaşattı.

‘Kardeşlerim’ dizisinin ünü sınırları aştı! Tam bire rekor, 50 ülkede…

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir