Evliyalar şehri İstanbul’u LGBT’nin başkenti yapacak! Ekrem İmamoğlu’nun tehlikeli planı

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından personellere yönelik olarak LGBT konulu “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” eğitimi verilmesinin ardından İstanbul'da İBB sorumluluğundaki alanlarda LGBT renkleri kullanılmaya başlandı.

featured

Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İBB’de LGBT skandalları büyüyerek devam ediyor. Evliyalar şehri İstanbul’u LGBT renkleriyle donatan İmamoğlu’nun CHP’nin LGBT politikası doğrultusunda İstanbul’u LGBT’nin Başkenti yapma hedefinde olduğu iddia edildi.

İBB PERSONELİNE CUMA NAMAZI SAATİNDE LGBT EĞİTİMİ

Kısa bir süre önce, İBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından, personellere yönelik olarak LGBT konulu “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” eğitimi verileceği bildirilmiş, LGBT propagandası taşıyan eğitim programına tüm personellerin katılımı ise zorunlu kılınmıştı.

İBB’DE LGBT MÜDÜRLÜĞÜ KURMAK İSTEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere CHP’li İBB yönetimi, İBB bünyesinde “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Şube Müdürlüğü” kurulmasını teklif etmişti.

İBB’nin personele verdiği LGBT eğitiminde konu başlıkları belli oldu

LGBT’ye resmiyet kazandırmayı amaçlayan söz konusu teklif, 16 Temmuz 2020’de yapılan İBB Meclisi oturumunda AK Parti ve MHP Grubu’nun aleyhte oylarıyla reddedilmişti.

İSTANBUL KİTAPLIĞI’NDA LGBT YAYINLARI

Personellerine LGBT eğitim programına katılmayı zorunlu kılan CHP’li İBB yönetimi, kendisine bağlı kitapevlerinde LGBT içerikli kitaplara ada yer açtı.

İstanbul Kitapçısı’nda LGBT’yi meşru gösteren pek çok kitap ve dergi mağazalardan ve internet sitesinden satışa sunuldu.

İBB kitapçısında pedofili rezaleti! Çocuk tacizi anlatıldı: ‘Elini pip.min üstüne koy…’

 

İSTANBUL’DA LGBT REKLERİ HER YERDE

LGBT lobisinin yoğun destek verdiği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla İstanbul’da İBB yönetimindeki pek çok alanda LGBT’yi simgeleyen renkler hakim oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), şehir genelindeki kara yollarında duvarlarda bulunan dikey bahçeleri kaldırıp yerlerine “Konuşan Duvarlar Projesi” kapsamında grafiti çalışması başlatması tepkilere sebep olmuştu.

 

KREŞLERDE ÇOCUKLARA LGBT PROPAGANDASI

İBB tarafından açılan kreşlerde çocukların LGBT renklerine aşina büyümesi için balkonlar LGBT’yi simgeleyen renklere boyanıyor.

İmamoğlu’nun pek çok sosyal medya paylaşımında da çocukların ellerinde LGBT’nin renkleri ve simgeleri bulunuyor.

Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı pek çok organizasyonda yine çocuklar LGBT propagandasına alet edildi. LGBT renkleri taşıyan forma giydirilen çocuklar, İmamoğlu’nun pek çok faaliyetinde medya önüne çıkarılıyor.

 

BELEDİYE OTOBÜSLERİ LGBT RENKLERİNE BOYANDI

İmamoğlu yönetimi tarafından Adalar ilçesine 48 milyon euroya alınan otobüslerde de yine LGBT renkleri vardı. Ada halkı tarafından tepkiyle karşılanan elektrikli otobüsler için İmamoğlu ‘Çok güzel oldu’ ifadelerini kullanmıştı.

 

‘Eşcinsel imam’ skandalından da İmamoğlu çıktı! Dikkat çeken Dilek İmamoğlu detayı

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir