Evlilik Hakkında Her Şey Sanem Cevher kimdir? Gökçe Eyüboğlu kimdir, hangi dizilerde oynadı?

featured

FOX TV eylül ayına bomba giriş yaptı. Birbirinden iddialı yapımları ekrana getiren kanal, ünlüler geçidiyle merak edilen Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin startını verdi.

FOX TV’nin bu sezona damgasını vurmaya aday olan en iddialı yapımı Evlilik Hakkında Her Şey oldu. 21 Eylül Salı günü ekranlarda yayınlanmaya başlayan dizinin Sanem Cevher karakterine hayat veren oyuncusu Gökçe Eyüboğlu’nun hayatı mercek altına alındı.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY SANEM CEVHER KİMDİR?

Sanem de aile şirketlerinin avukatlarından biridir, ancak ablasına olan tüm benzerliği bu kadardır. O Azra’nın olmadığı her şeydir – pervasız, hedonistik ve 20’lerinde olduğu gibi şimdi 30’larındayken de nerede akşam orada sabah yaşayan biridir.

Son derece özgür ruhlu, zeki ve eşine az rastlanır bir kadındır. Her şeye sahip gibi görünse de eğlence bittikten sonra, o da yapayalnızdır.

GÖKÇE EYÜBOĞLU KİMDİR?

1 Ağustos 1983, İstanbul doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısıdır. Öğrencilik yıllarında tiyatro kulüplerinde yer aldı.

Aslında Kamu Yönetimi mezunu olan Gökçe Eyüboğlu 2009 yılında Akademi 35,5 Sanat Evi’nde eğitim almaya başlamış ve Vahide Perçin, Altan Gördüm gibi isimlerle sahne sanatları üzerine çalışırken Murat Atıl, Sungun Babacan gibi sektörün önde gelen isimlerinden de diksiyon, seslendirme eğitimleri almıştır.

OYNADIĞI DİZİLER

Kadın (Ceyda, 2017-2019)

Evli ve Öfkeli (2015)

Yalan Dünya (2013)

Aşk ve Ceza (2010)

Rol aldığı sinema filmleri:

Kayhan (Sevim, 2018)

Batlır (2017)

Kadın İşi: Banka Soygunu (Nermin, 2013)

Rol aldığı TV filmleri:

İmkansız Olasılık (Duygu, 2016)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir