Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? Evlilik Hakkında Her Şey hangi diziden uyarlama?

featured

İlk bölümü ile 21 Eylül Salı akşamında izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ilginç konusu ile dikkat çekiyor. Boşanma avukatı olan 4 kız kardeşin hikayesi olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin başrollerinde yer alan oyuncular Gökçe Bahadır ile Sarp Akkaya’nın performansı herkes tarafından merak ediliyor.

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ uyarladı. MF Yapım imzalı FOX’un yeni dizisi “Evlilik Hakkında Her Şey” ilk bölümü ile 21 Eylül Salı akşamında saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY KONUSU NE?

Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıklarının işleneceği ve bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden göreceğimiz dizide; Çolpan (Sumru Yavrucuk) boşanmış, Azra (Gökçe Bahadır) uzun yıllardır evli, Güneş (Tülin Ece) evlilik arifesinde ve Sanem (Gökçe Eyüboğlu) ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir.

Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla “Evlilik Hakkında Her Şey”; aile, aşk ve sadakat kavramlarını ön plana çıkarırken boşanmanın kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyen hikayeleriyle 21 Eylül’de ekrana gelecek.

https://www.youtube.com/watch?v=xpx60g4M0as

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY OYUNCULARI KİMLER?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi oyuncuları ve konusu araştırılan konulardan biri oldu. Yeni dizi Evlilik Hakkında Her Şey her hafta salı akşamları ekrana gelecek.

Bu akşam ilk bölümü yayınlanacak olan dizide Gökçe Bahadır Azra karakterini, Sumru Yavrucuk Çolpan karakterini Tülin Ece Güneş karakterini, Gökçe Eyüboğlu Sanem karakterini canlandıracak. Dizinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştiriliyor.

Evlilik Hakkında Her şey dizisi oyuncuları arasında Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmil, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk bulunuyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi BBC yapımı The Split dizisinden uyarlandı.

The Split, boşanma davalarına bakan birbirinden farklı karakterlere sahip üç kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Üç kız kardeş bir yandan Londra’nın hızlı temposuna ayak uydurmaya çalışırken bir yandan da aldıkları davaları kazanmak için gece gündüz çalışır.

Kardeşlerin hayatı, 30 yıldır haber almadıkları babalarının ortaya çıkması ile alt üst olur. Yıllar sonra bir araya gelen baba ve kızları geçmiş ile yüzleşmek zorunda kalır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir