Esra Hankulu’nun ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır’ı canlı yayında bayıltana kadar böyle dövmüştü…

featured

Aleyna Çakır adı ile bilinen Sema Esen, 3 Haziran 2020’de Ankara’nın Keçiören ilçesindeki evinde bornoz kuşağı ile kapıya asılı şekilde ölü olarak bulunmuştu. Baş şüpheli olan sevgilisi Ümitcan Uygun’un, Aleyna Çakır’a şiddet uyguladıktan sonra bayıldığı görüntüleri sosyal medyada paylaşması tepki toplamıştı.

Geçtiğimiz Ocak ayında Uygun’un, arkadaşıyla uyuşturucu madde kullandıkları görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşılmasının ardından Uygun tutuklanmış, hakkında, ‘Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma ve özendirme’ suçundan 10 yıl hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanan Ümitcan Uygun 17 Temmuz’da tahliye edilmişti.

Sevgilisi Esra Hankulu da ölü bulundu

Ümitcan Uygun’un sevgilisi olduğu iddia edilen Esra Hankulu, arkadaşlarıyla ve Ümitcan Uygun’la birlikte alkol ve uyuşturucu aldı.

Ümitcan Uygun’la geceyi birlikte geçiren Esra Hankulu ise sabah ölü bulundu.

Aleyna Çakır’ın katil zanlısı Ümitcan Uygun’la geceyi birlikte geçiren Esra Hankulu ölü bulundu! Şok kamera kayıtları…

Hankulu’nun hayatını kaybettiği gece yanında, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Ümitcan Uygun olduğu ve incelenen kamera kayıtlarında da saat 11.00’da Uygun’un evden çıktığı görüldü.

Hankulu’nun cinayete kurban gidip gitmediği araştırılırken, Ümitcan Uygun’un Aleyna Çakır vakası yeniden gündeme geldi.

Ümitcan Uygun’un yeni kurbanı Esra Hankulu’nun şüpheli Twitter paylaşımları! Esra Hankulu’nun ölümü planlandı mı?

Aleyna Çakır’ı canlı yayında bayıltana kadar dövmüştü

Cansız bedeni erkek arkadaşı tarafından bulunan Aleyna Çakır’ın ölümüyle ilgili detayları inceleyen Müge Anlı, canlı yayında Çakır’ın derin dokuya nüfuz edecek kadar tırnak içlerinde deri artıkları yani erkek DNA’sı bulunduğunu söylemişti.

İntihar ettiği iddia edilen Aleyna Çakır’ın birlikte yaşadığı sevgilisi Ümitcan Uygun tarafından ölesiye dövüldüğü ortaya çıkmıştı.

Aleyna Çakır’ın klibi ortaya çıktı

Aleyna Çakır’ın  ailesi kızlarının hayat dolu olduğunu ve intihar etmeyeceğini söylerken sosyal medyada dayak yediği görüntüler Türkiye’nin gündemine damga vurmuştu.

Ümitcan Uygun’la geçirdiği gece sonrası evinde ölü bulunan Esra Hankulu’nun ölümü sonrası Ümitcan Uygun ve Aleyna Çakır’ın canlı yayında tartıştığı ve Ümitcan Uygun’un Aleyna Çakır’ı bayıltana kadar dövüp bu olayı Instagram hesabından canlı yayınladığı görüntüler yeniden gündeme geldi.

İşte o kavga ve insanlık dışı görüntüler:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir