Esra Ezmeci’ye gelen iğrenç itiraf: ‘Karım beni 7 adamla aldattı’

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Ezmeci'ye danışan bir şahıs, karısının kendisini 7 erkekle birden aldattığını belirterek, "Karım beni 7 adamla aynı anda aldattı. Her güne biri geliyormuş, yanlışlıkla oldu dedi affedilir mi?" diye sordu.

featured

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, reytinglerde iyi gitmeyen programının final yapmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle buluşmaya devam ediyor. Ezmeci’ye son olarak gelen bir itiraf ise resmen akıllarda durgunluk yarattı.

EŞİM BAŞKASIYLA OLMAMI İSTİYOR

Gelen sorulardan birinde bir takipçisi “Eşim başkalarıyla olmamı istiyor ne yapmalıyım?” sorusu soruldu. Ezmeci bu soru karşısında şoke oldu ve ‘Kabullenmeyin ve net sınır çizin’ dedi.

Benzer Haberler
esra-ezmeci-erkek-hesap
Meme ve penis uzmanı Esra Ezmeci yine saçmaladı: ‘Hesabı ödemeyen erkeğe saygı duyulmaz’
esra ezmeci
‘Beni kınamayın’ deyip Esra Ezmeci’ye itiraf etti: ‘Kocamı abisiyle aldatıyorum’
esra ezmeci
Esra Ezmeci’ye gelen ‘bekaret’ sorusu şoke etti: ‘Sevgilinizin özellikleri…’

KARIM BENİ 7 ERKEKLE BİRDEN ALDATTI

Bir başka soruyu soran ise bir erkek oldu ve bir o kadar da iğrenç olan soru Ezmeci’yi şaşırttı. ‘Karım beni 7 adamla aynı anda aldattı. Her güne biri geliyormuş, yanlışlıkla oldu dedi affedilir mi?’ sorusuna karşı Esra Ezmeci, ‘Bazen bazı şeylerin yanlışlıkla olmadığı çok nettir. İçinize sinmeyen bir şeyi kabul etmeyin’ cevabını verdi.

esra ezmeci

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir