Esra Ezmeci’nin programında görülmemiş olay! Genç kız için 1 milyon TL istediler

Psikolog Esra Ezmeci'nin sunduğu Karşı Karşıya programında ele alınan konu, izleyenleri hayretler içerisinde bıraktı. Muammer adındaki genç, babasından istemeye gittiği kız arkadaşı Cansu için kendisinden toplamda 1 milyon Türk lirası başlık parası istendiğini iddia etti. Tüm engellere rağmen Cansu ile evlenmek isteyen Muammer şimdi 1 milyon lirayı bulmaya çalışıyor…

featured

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kısa sürede dikkati çekmeyi başaran psikolog Esra Ezmeci‘nin programında herkesin ağzını açık bırakan bir konu ele alındı. Programa başvuran Muammer adlı genç, tanıştıktan 4 ay sonra istemeye gittiği Cansu adlı genç kızın ailesinin akılalmaz isteklerini sıralayıp, çaresiz olduğunu dile getirdi.

PROGRAMA BABASIYLA BİRLİKTE KATILDI

Programa babasıyla birlikte katılan Muammer, Cansu’nun ailesinin kendisinden 25 ayar 6 bilezik, küpe, altın saat, 3 yüzük, hasır kelepçe, 1,5 metre altın zincir, zincirin çiçeği, yatak odası, koltuk takımı, beyaz eşya(full), halı ve perde, salon takımı istediğini öne sürdü.

MUAMMER 1 MİLYON TL’Yİ BULMAK İSTİYOR

Esra Ezmeci’nin programında açıklamalarda bulunan Muammer ise Cansu’ya çok aşık olduğunu ve 1 milyon TL değerindeki başlık parasını bulup Cansu ile mutlu bir yuva kurmak istediğini dile getirdi. Muammer’in bu hayaline kavuşup kavuşamayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Esra Ezmeci’ye gelen soru şaşkına çevirdi! ‘Eşim cinsellik sırasında, komşu, sekreter, akraba, liseli…’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir