Esra Erol’daki inanılmaz güzel kız sosyal medyayı salladı

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına katılan 18 yaşındaki Hayat, yıllardır görmediği annesine kavuştu. Hayat’ın gözleri, güzelliği ise sosyal medyada gündem oldu.

featured

18 yaşındaki Hayat, annesine kavuştu. Esra Erol’un annesini bulduğu Hayat ise programa ve sosyal medyaya damga vurdu.

Masmavi gözleri, güzel yüzü ve fiziğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Hayat için sosyal medyada yorum yağmuru yaşandı.

İşte Esra Erol’daki inanılmaz güzel kızla ilgili yapılan yorumlardan bazıları;

esra erol evlilik programının formatını değiştirmeyip evlendirmeye devam etseydi hemen arar talip olurdun yazar kardeş ama maalesef format değişti be. anladığım kadarıyla annesini bulmuşlar. sen evi barkı sat talip ol istersen, hazır annesi yeni bulunmuşken git bir elini öp kızını iste belki verir sana. hayırlısı artık.

kardeş nasıl bi yoklukta yaşıyorsun? ülkemin normal kızlarından bir tanesi. eli yüzü temiz, hoş bir hanım kızımız ama o kadar.. evi barkı sattırır demiş te allam ya..

geçen de esra erol’da ki yakışıklı diye başlık açılmıştı. tıpatıp aynı bunlar. resmen dişi hâli. belki de kız kardeşi falandır. ayrıca her renkli gözlüyü de dünya güzeli görmeyin ne. bu tipler rus kızlarını da sırf bu yüzden çok güzel buluyor. renkli göz ve sarışın oldu mu tamam.

makyajdan surati gozukmeyen filtreli instagram guzellerine gore gayet muhtesem yuz hatlari olan kizdir.

bugün carrefoursa da 10 kat güzelini gördüm fakat fotoğrafını çekemedim. pardon!

lord’de çok iyi elf olur bu kızdan. biraz zorlama makyaj ile uruk’ta çıkabilir

kardeş nasıl bi yoklukta yaşıyorsun? ülkemin normal kızlarından bir tanesi hangi ülkenmiş o senin? memleket nere senin, izlanda mı, norveç mi, danimarka mı? hangi ülkenin kızlarında standart griye çalan yeşil göz var?

geçtiğimiz programlarda yaşlı komşusu ile birlikte olan başak diye bir kadın vardı valla evli olmasam arayıp ben sahip çıkıcaktım 🙂

evi barkı sattırır demişsiniz ama bilemedim, zevkler ve renkler… gözlerinin rengi su yeşili olması sebebiyle dikkat çekici.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir