Esra Erol’da 27 yaş küçük eşi Nefes Bilen, Abdi Bilen’e dehşeti yaşattı! Önce kovdu, sonra dolandırdı

ATV'nin reyting rekorları kıran programlarından Esra Erol'da bugün 72 yaşındaki Abdi Bilen’in konusu ele alındı. Abdi Amca, eşini kaybettikten sonra kendisinden 27 yaş küçük 45 yaşındaki Nefes'le evlendi. Ancak Abdi Amca'nın mutluluğu kısa sürdü. Nefes Hanım, önce evden kovdu, ardından da dolandırdı. Abdi Bey, Esra Erol'dan yardım istedi. Ünlü sunucu bu isteği geri çevirmedi. İşte ayrıntılar!

featured

ATV‘nin ilgiyle izlenen reyting rekortmeni programı Esra Erol‘da her hafta farklı ve konuklar programa damga vuruyor.

Bu hafta programa konuk olan 72 yaşındaki Abdi Bilen, kendisinin evden atıldığını ve dolandırıldığını iddia ederek Esra Erol‘a başvurdu.

Esra Erol, Abdi Bilen’in yardım isteğini geri çevirmedi.

Abdi Amca, eşi vefat ettikten sonra kendisinden 27 yaş küçük Nefes Bilen‘le evlendi.

Evliliğinin mutlu süreceğini düşünen Abdi Amca, umduğunu bulamadı.

Nefes Hanım, önce evden kovdu, ardından da dolandırdı. Esra Erol, canlı yayında çifti karşı karşıya getirdi. Yaşananlar ise izleyenleri şoke etti.

Abdi Amca, “Habersiz eve geldim diye karım beni sokağa attı. Karım istedi diye 6 bilezik, 9 altın aldım” dedi.

Nefes Hanım ise, “Kocamın aldığı bilezikleri sattım” dedi. Esra Erol canlı yayınına katılan kişiler Nefes Hanım ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Bu iddialar arasında Nefes Hanım’ın evlilik vaadiyle erkeklerle görüştüğü, onlardan taleplerde bulunduğu iddiaları yer aldı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Telefonla katılan Yaşar Bey, “Yanımda iki gün kaldı ona bilezik, yüzük, küpe aldım” derken, Merve Hanım ise, “Nefes dedemin 150 dönüm tarlasını sattırdı” dedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir