Esra Erol’da küçük elti Hamide Duman eşine kavuştu! Yufkacı Muammer canlı yayında her şeyi itiraf etti…

featured

Türkiye’nin konuştuğu Yufkacı Muammer’e kaçan iki elti Hamide ile ilgili dün son dakika gelişmesi yaşandı. Küçük elti Hamide Duman, canlı yayına katıldı. Hamide, yaşadıkları olayla ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Eltisinin ilişkisini bildiğinden korktuğu için kaçtığını ve çocuklarını çok özlediği için döndüğünü açıkladı.

Eltisi Hamide’nin orada mutlu olduğunu dönmek istemediğini belirten küçük elti Hamide, “Çocuklarımı çok özledim. Orada bayılmalarım oldu. Muammer bana okunmuş su verdi. Onu içtim” diye konuştu. Küçük elti Hamide canlı yayında, “Muammer onunla çalışırken bana nazar duası ile okunmuş su içirdi” dedi.

Evden kaçma planını anlatan küçük elti “telefon görüşmelerini eltimin eşi Mehmet yakalayınca, kaçmaya karar verdiler, bende ilişkilerini bildiğim için onlarla gittim” dedi. Hamide, “Evden taksiye binip gittik o gün Fatsa’da Muammer’in bekar kuzeninin evinde kaldık” dedi. Daha sonra canlı yayına yufkacı Muammer Ay bağlandı. Esra Erol, “Bu kadınlar niye yuvalarını bırakıp size kaçtı. Sözde hocalık yaparak kadınları etkiliyor musunuz?” çıkışını yaptı.

Yufkacı Muammer canlı yayına bağlandı

Türkiye’nin konuştuğu yufkacı ise şu ifadeleri kullandı: “Benden rica etti. Nazar duası okuyup su verdim. Hamide’yi seviyorum. Zorla tutmuyorum. Ben bir kadını sevdim aldım diye neden kaç gündür sihirbaz oldum. Beni buraya neden çıkardınız.”

Esra Erol ise “Küçük Hamide’yi niye kaçırdınız?” sorusunu yöneltti. Bunun üzerine Muammer Ay, “Hamide gelmesi gerektiğini söyledi. Ama bizim yüzümüzden başı belaya girmesin dedim. Ama gelmek istedi” yanıtını verdi. Esra Erol ise “Hamide’yi hemen gönderin eşinden boşansın” dedi. Yufkacı ise “Hamide’yi tutmuyorum beni sevdiğini için çıktı geldi. Yuva mı yıkmışım?” diye konuştu.

Sosyal medyada son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Yufkacı Muammer konuştu. Muammer Ay, Fatsa’da yufkacı dükkanında 9 ay önce çalışmaya başlayan Hamide Duman’la aralarında arkadaşlık başladığını söyledi. Bir süre sonra Hamide Duman’ın aynı isim ve soyadı taşıyan eltisinin de yufkacı dükkanında çalışmaya başladığını belirten Ay, “Hamide 9 ay önce yanımda çalışmaya başladı. Sonra eltisi de dükkana geldi. İki elti ile 7-8 ay birlikte çalıştık. Hamide ile aramızda duygusal yakınlaşma oldu, Fatsa’dan kaçmaya karar verdik. Bunun için tek gidebileceğimiz yer daha önce çalıştığım Antalya’ydı. Fatsa’dan Antalya’ya geleceğimiz zaman Hamide bana, ‘Eltim Hamide’nin de gelmesi lazım. Burada kalırsa öldürürler’ dedi. Ben de ‘gelsin o zaman’ dedim. 3 kişi birlikte Antalya’ya geldik” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir