Esra Erol’da herkes şok içinde! Kocası Özcan’dan sonra daldan dala atlayan Gülhan’ın Muammer’le barışması sosyal medyanın gündeminde…

featured

Esra Erol’da bu bölümü damgasını vuran olaylardan bir tanesi de Muammer Bey ve Gülhan Hanım oldu. İkilinin tüm sırları canlı yayında açığa çıkarken, Muammer bey gözyaşlarına hakim olamadı. Canlı yayında gerçekler ile yüzleşen Muammer Bey boyunu büküp ağladı. “Gülhan’ım” sözleri ise stüdyoyu sessizliğe boğdu.

Esra Erol son bölümde Gülhan Hanım ve resmi nikahlı eşi olan Muammer Bey katıldı. Canlı yayında büyük yüzleşme sahnesi yaşanırken ortaya çıkan itiraflar ise herkeste sarsıcı bir etki bıraktı. Esra Erol Canlı yayında bir araya gelen ikilinin söyledikleri herkesi şaşkına çevirirken Muammer Bey de gözyaşları içinde kaldı.

“Ben ayrılmak istemiyorum Esra Hanım”

Canlı yayında gerçekleşen yüzleşmede Muammer Bey, gözyaşları içinde, “Esra hanım, ben özür dilerim yaptıklarım için. Onu da affediyorum.” Sözlerine yer vererek stüdyoyu sessizliğe boğdu. Bu sözlere karşılık Gülhan Hanım’ın cevabı ise hiç beklenmedik şekilde gerçekleşti. Gülhan Hanım, “Yalan. Ben ayrılmak istemiyorum Esra Hanım, dinlemek istemiyorum. Siz bunu (Muammer Bey) beni gönderdikten sonra rahat bir şekilde dinlersiniz.” İfadeleri ile herkesi şaşkına çevirdi.

Muammer Bey’in stüdyoya gelme nedenini “Sırf çocuklarını görsün diye buraya geldim” belirtmesi üzerine Esra Erol Muammer Beye, “Gülhan Hanım zaten evden kaçtı. Bu evlilik bitecektir. Bu da sizin hayrınıza olur.” İfadelerini kullandı. Muammer Beyden boşanmak isteyen, Gülhan Hanım’ın duyarsız tavırları ise ekran başındaki seyirciyi resmen çılgına çevirdi.

Gülhan 31 yaşında iken Sezai Bey’in hapishane de olduğunu söylemesi üzerine Esra Erol. “Gülhan bir tahminde bulun bakalım stüdyoya kim geliyor?” demesi üzerine Gülhan merak içinde kaldı. o sürpriz isim ise Sezai Beydi. Karşısında Sezai Beyi gören Gülhan şok içinde kalırken, Sezai Bey ise “Ne var ne yok Gülhan? Bak geldim işte karşındayım” sözleri ile Gülhan Hanımı hayret içinde bıraktı.

Sonunda Muammer ile barıştı

Muammer ile karısı karşı karşıya geldi stüdyo da yüzleşme yaşandı. Gülhan boşanmak istiyor, Muammer eşinden dayak yediğini fakat onunla tekrar bir araya gelmek istediğini söylüyor. Muammer Bey, hala Gülhan Hanım’ı sevdiğini itiraf etti. Gülhan Hanım, Muammer Bey’in müşteri hizmetlerini arayıp kadınlarla konuştuğunu söylerken Muammer Bey, evdeki televizyonun bozulduğunu, bu sebeple müşteri hizmetlerini aradığını anlattı.

Muammer Bey müşteri hizmetlerini aradığında, “siz saat kaçta burada oluyorsunuz, ben sizi arasam bir daha ulaşabilir miyim” diye kadınlara söylemlerde bulunduğunu iddia eden Gülhan Hanım, kadınların ise konuşmalarımız kayıt altında dediğini belirtti. Gülhan Hanım, Muammer Bey’in bilerek yanlış numaralar çevirip kadınlarla konuşmaya çalıştığını iddia etti. Gülhan Hanım, Muammer Bey’in arada bayıldığını, korktuğunu söylerken Muammer Bey’in ağzının çok bozuk olduğunu ekledi. Muammer Bey ise belki sinirden demişimdir, özür dilerim dedi.

Sosyal medya Gülhan’ı konuştu!

https://twitter.com/gencbidusunce/status/1379457087319773191?s=20

https://twitter.com/SusMervecim/status/1379457168437608453?s=20

https://twitter.com/1susunuyucam/status/1379458822360727557?s=20

https://twitter.com/NurtenSevic/status/1379460231672041472?s=20

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir