Esra Erol’da eşi Gülhan Güzel’den şiddet gördüğünü söyleyen Muammer Güzel canlı yayında bile dayak yedi!

featured

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında ilginç bir olay işlenmeye başlandı. Kastamonu’dan gelen Muammer Güzel, eşi Gülhan Güzel’den şiddet gördüğünü söyleyerek boşanmak istediğini belirtti. Süpürge sapı, tencere ve çaydanlıkla eşinin kendisini dövdüğünü söyleyen adam, “Beni herkesten kıskanıyordu. Hiç huzurumuz yok” diyerek yardım istedi.

Esra Erol’da herkes şok içinde! Kocası Özcan’dan sonra daldan dala atlayan Gülhan’ın Muammer’le barışması sosyal medyanın gündeminde…

“Sezai’den çocuk yapıp başkasını nüfusuna kaydettirdi”

Başka bir adama kaçan eşi Gülhan Güzel’den boşanmak isteyen Muammer Güzel, “Gülhan’ın Sezai’den çocuğu oldu ama bebek başka bir adamın nüfusuna kayıtlı. Biz evlendiğimizde ben onun 1 yaşındaki çocuğunu kendi evladım gibi severek baktım” dedi.

Önce barışmak istedi sonra vazgeçti

Karı-koca önceki gün canlı yayında yüzleşti. Kaçtığı Sezai’nin hırsızlık suçundan cezaevine girdiğini öğrenen ve kadın ticareti yaptığı iddialarını duyan Gülhan Güzel, eşi Muammer ile barışmak istediğini hatta tüp bebek yöntemiyle eşinden çocuk yapmak istediğini söyledi.

Bir dargın bir barışık olan çift, iki gün önce yine Esra Erol’un programına çıktı. Barıştıkları düşünülen çiften Gülhan, “Para konusunda Muammer çok iyi ama ben Sezai’nin yanında huzurluyum” diyerek boşanmak istediğini söyledi.

Eşine herkesin içinde şiddet uyguladı

Dengesiz tavırlarıyla Esra Erol’u da sinirlendiren Gülhan, önceki gün yayında sonra eşi Muammer Güzel ile birbirine girdi. Muammer’in “Çocuğa iyi bak, onu dövme” demesine sinirlenen Gülhan, eşine saldırdı. Kameraların kayıtta olduğu anda sinirlerine hakim olamayan Gülhan, eşine yumruk ve tekmeler savurdu. İzlediği görüntülerden sonra sinirlenen Esra Erol, çiftin boşanması için işlemleri başlattığını açıkladı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir