Esra Erol, Melahat Bağ’ın eşi Ramazan Bağ’ı stüdyoya getirebilmek için çıplak ayak koştu

'Esra Erol'da'da ilginç bir an yaşandı. 60 yaşındaki Melahat Bağ, '45 yıllık eşim beni ona ihanet etmekle suçluyor' diyerek Esra Erol'un programına katıldı ve ünlü sunucudan yardım istedi. Soluğu ünlü sunucunun yanında alan Melahat Bağ'a yardım elini yine Esra Erol uzattı. Programa katılan Ramazan Bağ, stüdyoya girmemekte ısrar etti. Esra Erol da ayakkabılarını çıkararak stüdyonun dışında bekleyen Ramazan Bağ’ın yanına koştu.

featured

Esra Erol‘un son programına 60 yaşındaki Melahat Bağ, katıldı.

Melahat Bağ, ’45 yıllık eşim beni ona ihanet etmekle suçluyor’ diyerek Esra Erol’un programına katıldı ve ünlü sunucudan yardım istedi.

Melahat Bağ, yaşadıklarını tek tek canlı yayında anlattı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Bağ, “Merdiven silerek hayatıma devam ediyorum. Zor şartlarda çalışıyorum bu yaşımda kocam beni ona ihanet etmekle suçluyor” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

ESRA EROL, 60 YAŞINDAKİ ÇİFTİ BARIŞTIRMAK İÇİN ÇIPLAK AYAK KOŞMAK ZORUNDA KALDI!

Melahat Hanım’ın eşi Ramazan Bağ, “Benimle ya boşansın, ya da benden özür dilesin” dedi.

Melahat Teyze’nin 45 yıllık eşi Ramazan Bağ stüdyoya girmemekte ısrar edince Esra Erol stüdyodan çıkarak Ramazan Bağ’ın yanına koştu.

O ANLARI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Hızlı hareket edebilmek için ayağındaki ayakkabıları çıkartarak, çıplak ayak Ramazan Amca’nın yanına koşan Esra Erol’un o anları görülmeye değerdi.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI!

Kelimenin tam anlamıyla Nuh diyen Peygamber demeyen Ramazan Amca eşini sevdiğini ama kararsız olduğunu söyleyerek gözyaşlarına hâkim olamadı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir