Esra Erol’da Fatma’dan inanılmaz itiraf! Bebeğini kullanarak para kazanmışlar

ATV'nin sevilen ve ilgiyle izlenen 'Esra Erol'da' programında geçtiğimiz gün engelli Fatma'nın olayı konuşuldu. Geçtiğimiz yıl da Esra Erol'a katılan ve yardım isteyen Fatma, tekrar stüdyoya geldi ve ünlü sunucudan yardım istedi. Eşinin kendisini aldattığını ve sevgilisinin hamile olduğunu ileri süren Fatma, canlı yayında bebeklerini kullanarak sosyal medyadan para kazandıkları iddiasıyla ünlü sunucunun karşısına çıktı.

featured

ATV’nin reyting rekorları kıran programı Esra Erol‘da bugün akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Geçen sene Esra Erol’un programına katılan engelli Fatma’nın yaşadıklarını tüm Türkiye konuşmuştu.

Doğum yapan Fatma, eşinin kendisini Önay’la aldattığını ve Ahmet’in sevgilisinin hamile olduğunu ileri sürdü. Dün Esra Erol’da karı ve koca karşı karşıya geldi ve büyük bir yüzleşme gerçekleşti. İlişkileri daha da kötüye giden çift, boşanmak istediklerini Erol’a iletti.

Dün programa katılan Fatma, “Ahmet bana ihanet etti, şiddet uyguladı. Ahmet’i sevgilisi ile birlikte yakaladım. Eşim başımı duvarlara vurdu” diye konuştu. Ahmet Bey yaşananları inkar etmeyerek, “Hayatımda başka biri var, bir an önce boşanmak istiyorum. Ünay benim sevgilim, onunla kendi evimde yaşıyorum” dedi.

Bugün ise stüdyoda inanılmaz anlar yaşandı. Canlı yayında büyük yüzleşmenin gerçekleştiği olayda, Esra Erol ve stüdyodakiler duydukları karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

BİR SORU GERÇEĞİ AÇIĞA ÇIKARDI

Fatma ve Ahmet, Avukat Hülya Hanım’ın ‘Bebeği sosyal medyada paylaşıp para temin ettiniz mi?’ sorusu üzerine gerçekleri açıklamak zorunda kaldı.

İTİRAF ETTİLER

Fatma, bebeğin yüzünü gösterdiklerini itiraf etti.

“SOSYAL MEDYADAN BEBEĞİ GÖSTERİP PARA KAZANDIK”

Fatma, “Bebeği TikTok’tan gösterdik. Sonra Sosyal Hizmetler’den geldiler. Bir daha çıkartmayacağımızı söyledik ve çıkartmadık” dedi.
Ayrıca Fatma, “Sosyal medya üzerinden kazandığımız para Engin Amca’ya gidiyordu. O da bebeğe mama, bez vs aldı. Hatta ev eşyası bile aldık”

Ahmet sosyal medya üzerinden bebeğini göstererek para kazanmadığını, “Ben bebeğimi göstererek para kazanacak kadar düşmedim” sözleriyle reddetti.

Uğruna ailesini bıraktığı kocası hem aldattı hem dövdü! Fatma, Esra Erol’da ağlayarak isyan etti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir