FOX’a dizi yapınca havuz medyasının hedefi oldu! Esra Bilgiç için şok iddialar…

featured

Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Sultan rolüyle dünya çapında üne kavuşan güzel oyuncu Esra Bilgiç, FOX TV’de diziye başlayınca Takvim Gazetesi’nin hedefi oldu.

Ramo dizisinden sonra Kanunsuz Topraklar dizisi ile ekrana gelmeye başlayan Esra Bilgiç, Pakistanlı bir firma ile reklam anlaşması yaptı. İddialara göre Pakistanlı firmanın reklam filmi için İstanbul’da yapılan çekimlere Esra Bilgiç’in kaprisleri damga vurdu. Güzel oyuncu Esra Bilgiç istediği marka vitaminler gelmeyince karavanından inmedi ve set ekibini soğukta saatlerce bekletti. Esra Bilgiç’le ilgili farklı sorunların da yaşandığı reklam filmi setinde çalışanlar isyan etti.

Takvim’in haberine göre Pakistanlı firmanın reklam filminde oynayan Esra Bilgiç sette kriz çıkardı. Pakistan’da tanınan ve büyük bir hayran kitlesi bulunan Esra Bilgiç’le reklam filmi anlaşması yapıldı. Pakistan firmasının reklam yüzü olmayı kabul eden Esra Bilgiç reklam filmi çekimleri için kamera karşısına geçti. Pakistanlı Mezan firmasının çekimleri 5 gün sürdü. Esra Bilgiç bu 5 günde çıkardığı problemler ve kaprislerle set ekibinin sabrını iyice zorladı. Özel karavan isteyen ve sete sürekli geç gelen Esra Bilgiç işin aksamasına neden oldu.

ÇAMUR AT İZİ KALSIN

Esra Bilgiç ise iddialar karşısında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Çamur at izi kalsın. Çok ayıp. Bu yapılan haksızlık. Rica ederim çıkan haberlere itibar etmeyin” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir