Eskort Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler depremle dalga geçmeye devam ediyor

Deprem felaketinin ardından Bahar Candan'dan sonra bir skandal paylaşım da ablası Nihal Candan'dan geldi. Üstüsüz pozunu ''Ben ve ayıcığım deprem için çok üzgünüz size yardım etmek için elimizden geleni yapacağız'' notuyla paylaşan Bahar Candan'a tepkiler sürerken, ablası Nihal Candan da yerde yatıp yoga yaparken çekilen karesini "Destek Yogası" notuyla yayınladı.

featured

Erkeklerle para karşılığı beraberlik yaşadıkları iddia edilen Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler, deprem sonrası binlerce takipçilerinin bulunduğu sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla gündem oldular. Tüm Türkiye deprem felaketine ağlarken, önce Bahar Candan yarı çıplak pozunu paylaştı sonra da ablası yoga yaparken fotoğrafını yayınladı.

thumbnail
İlişkili Haber
Sosyal medya ‘fahişesi’ Bahar Candan’dan depremle ilgili skandal paylaşım

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana gelirken 10 ilde büyük yıkım yaşandı. Adını ilk olarak İşte Benim Stilim yarışması ile duyuran ve daha sonra Doya Doya Moda programında yarışan sosyal medya fenomeni Bahar Candan, depremle ilgili yaptığı skandal paylaşımla görenleri hayrete düşürdü.

BAHAR CANDAN’DAN AHLAKSIZ PAYLAŞIM

Bahar Candan, yarı çıplak pozunu ‘‘Ben ve ayıcığım deprem için çok üzgünüz size yardım etmek için elimizden geleni yapacağız” notuyla yayınladı. Bahar Candan’ın ardından ablası Nihal Candan da sosyal medya hesabından yaptığı skandal paylaşımıyla büyük tepki çekti.

DESTEK YOGASI

Nihal Candan’ın Instagram hesabından “Destek Yogası” açıklamasıyla yaptığı paylaşım kısa sürede gündem oldu. Canda, yoga matı üzerinde uzanırken fotoğrafını paylaşarak, “Destek yogası… Bugünkü çalışmada niyetim depremzede yurttaşlarımıza şifa, sabır ve sevgi enerjisi göndermek” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir