Eskişehir’de evlerinde ölü bulunan Tokkal ailesi son yolculuğuna uğurlandı…

featured

Evlerinde bıçaklanacak öldürülmüş halde bulunan İlkay-Emel Tokkal ve 4 yaşındaki oğulları Ali Doruk Tokkal, son yolculuklarına uğurlandı. Baba Tokkal’ın annesi cenazede “Buna nasıl dayanacağım yavrum. Torunum, ağzımın tadı sen de gittin. Birbirinizi bırakmadınız” derken, kardeşi de “Abi ben tek bıraktın” diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

 

Evlerinde bıçaklanarak öldürülen İlkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk’un Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki otopsi işlemleri tamamlandı. Tokkal çifti ile Ali Doruk’un cansız bedenleri, yakınları tarafından teslim alınarak, cenaze aracıyla Reşadiye Cami’ne getirildi. Yan yana koyulan tabutları görenler, gözyaşlarına boğuldu.

 

“BUNLARA NASIL DAYANACAĞIM ANNEM”

Oğlunun tabutuna sarılan İlkay Tokkal’ın annesi Bedriye Tokkal, “Bunlara nasıl dayanacağım annem. Yavrum, İlkay’ım, torunum ağzımın tadı, babaannesinin hası, rabbim sizi aldı. Emel sen kocanı çok seviyordun. Kocasını bırakmayan kızım. Kocan da seni bırakmadı. Yine berabersiniz yavrum. Mutlu bir aileydiniz siz üçünüz de birbirinizden kopmadınız. Rabbim sizi ayırmadı annem” diyerek, feryat etti.

 

NE OLMUŞTU?

 

Eskişehir’de korkunç cinayet! Evli çift ve 4 yaşındaki çocukları bıçaklanarak öldürüldü

 

Eskişehir’de evlerinde ölü bulunan ailenin şüphelisi, kocanın ilk eşinden olan 19 yaşındaki oğlu çıktı…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir