FETÖ’cülerin bir ırkçı yalanı daha! Eskişehir’de kılıçla gezdiği iddia edilen gençler Türk ve figüran çıktı

15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişiminde yapamadıklarını sosyal medyadan yapmaya çalışan FETÖ’cüler, ırkçı paylaşımlarla Türkiye’yi karıştırmak için elinden geleni yapıyor. Ümit Özdağ ve ırkçı çetesine malzeme sağlamak için yalan ve kurgu içerikler paylaşan Whisper, Bells Haber gibi FETÖ'cü haber hesapları bu defa da Eskişehir'de bir film setinden çıkan Türk genci 3 figüranın tahta kılıçlarla yolda yürüyüşünü, ''Eskişehir Teksas'a döndü'', ''Sığınmacılar Eskişehir'de caddede kılıçla gezdi.'' şeklinde servis etti.

featured

Dün, ‘’@whisperhaber’’ ve ‘’@bellshaber’’ adındaki firari FETÖ’cü hainler tarafından yönetilen provokatör hesaplar, Eskişehir’de 3 yabancının gündüz vakti sokakta ellerinde kılıçla gezdiklerine yönelik yalan paylaşımlarla yine halkı galeyana getirmeye çalıştı.

‘’3 YABANCI ELLERİNDE KILIÇLA GEZİYOR’’ DEDİKLERİ KİŞİLER TÜRK VE FİGÜRAN ÇIKTI

Daha önce de eski videoları yeniymiş gibi lanse ederek ya da gerçek dışı birçok görüntüyü çarpıtarak provokasyon yapan FETÖ’cülerin, ‘’Yabancı uyruklu üç şahıs Eskişehir Tepebaşı’nda kılıçla yürürken görüntülendi’’ başlığıyla yaymaya çalıştığı video ile ilgili gerçek ortaya çıktı.

Videodaki şahısların ellerindeki meteryallerin, Eskişehir’de çekilen, ‘’Trablus Mahsusa’’ filminde kullanıldığı, 3 kişinin de Türk olduğu, film setinde figüran olarak görev aldıkları öğrenildi.

FETÖ’cü hesaplardan Kahramanmaraş provokasyonu! ‘Sığınmacı kampında asker şehit edildi’ yalanı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir