Eski sevgilisi Semih Sevgi’yi öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi’nin klibindeki şiddet sahneleri gündem oldu

Eski sevgilisi Semih Sevgi'yi öldürdükten sonra babasıyla birlikte cansız bedeni ormana gömen şarkıcı Seçil Çiftçi'nin klibindeki şiddet sahneleri gündem oldu.

featured

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sancaktepe’de ormanlık alanda elleri ve ayakları bağlanmış kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulunduğu ihbarını aldı. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri; mantar toplamaya çıkan bir ailenin fark ettiği erkek cesedinin parmak izinden kimliğinin Semih Sevgi olduğunu belirlerken eski sevgilisi Seçil Çiftçi gözaltına alındı.

KATİL ZANLISI ŞARKICI ÇIKTI

Eski sevgilisini öldürerek cansız bedenini ormanlık alana bırakan kişi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi çıktı. Çiftçi’nin kendisiyle barışmak isteyen erkek arkadaşı tarafından sık sık rahatsız edildiği ve kapısına dayandığı ileri sürüldü. Eski sevgilisini son gelişinde içeri alan Seçil Çiftçi, tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle sandalyenin kırık demir bacağıyla genç adamın başına defalarca kez vurdu. Genç adam, olay yerinde hayatını kaybederken Çiftçi de babasıyla birlikte eski sevgilisinin cansız bedenini ormana gömdü.

thumbnail
İlişkili Haber
Şarkıcı ve model Seçil Çiftçi, eski sevgilisi Semih Sevgi’yi öldürüp ormana gömdü

KLİBİNDEKİ SAHNE GÜNDEM OLDU

Eski sevgilisini öldürdüğü iddiasıyla gündeme bomba gibi düşen Seçil Çiftçi’nin bir yıl önce yayınlanan “Yaktın Yüreğimi” klibindeki sahne gündem oldu. Çiftçi klipte eve gelen erkek arkadaşından şiddet görüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir