Afyonkarahisar’da Hulusi A., boşadığı eşi Canan Tüfenkçi’nin aracına çarptı, sonra da bıçakladı

Afyonkarahisar’da Hulusi A. adındaki bir şahıs, boşandığı eşi Canan Tüfenkçi’yi kaçtığı işyerinde defalarca kez bıçakladı. Tüfekçi’yi daha sonra saçlarından tutarak sokağa sürükledi. Cep telefonuyla çekilen görüntülerde vahşi saldırının her anı anbean kaydedildi.

featured

Afyonkarahisar‘da eski eşi tarafından 10’a yakın bıçak darbesi ile ağır yaralayan ve ardından saçlarından sürükleyip sokağa atan cani eş Hulusi T.’nin gözaltına alınma görüntüleri ortaya çıktı. Görenleri dehşete düşüren görüntüye neden olan eski kocanın ise olaydan yaklaşık 9 saat önce sosyal medya hesabından “o k. hakkını veririm bedeli ne olursa olsun” paylaşımı yaptığı öğrenildi.

ESKİ KARISINA DEHŞETİ YAŞATTI

İkili arasında iddiaya göre, geçtiğimiz günlerde düğün takısı meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hulusi A., eski eşi Tüfenkçi’nin kullandığı aracı kendi aracıyla takip etti. Ardından Hulusi A., trafikte ilerleyen Canan Tüfenkçi’nin aracına çarptı. Kendisine çarpan kişinin eski kocası olduğunu fark eden Canan Tüfenkçi, iş yerine kaçarak peşindeki Hulusi A.’dan kurtulmak istedi.

VÜCUDUNUN FARKLI YERLERİNDEN YARALANDI

Genç kadının arkasından dükkana giren Hulusi A., eski karısına adeta dehşeti yaşattı. Canan A.’yı burada eli, yüzü ve vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklayan Hulusi A., ardından genç kadını saçlarından tutup sürükleyerek sokağa çıkardı. Bu sırada çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye Dazkırı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı çok sayıda polis ekibi ile ambulans sevk edildi.

CANİ KOCA SUÇ ALETİYLE YAKALANDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, bıçaklanan genç kadını ambulans ile Dinar Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Polis ekipleri ise olayı gerçekleştiren Hulusi A.’yı suç aleti bıçakla yakalayarak gözaltına aldı.

ESKİ EŞ YOĞUN BAKIMDA

Dün gece sevk edildiği üniversite hastanesinde ameliyata alınan Tüfenkçi’nin ardından yoğun bakımda tedavisine başlandığı öğrenildi. Genç kadının yaklaşık bir hafta uyutulacağı kaydedildi.


OLAY GÖRÜNTÜLERİ DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Olayın hemen ardından bir vatandaş tarafından çekilen cep telefonu görüntüsü ise yaşanan dehşeti gözler önüne serdi. Görüntüde bıçaklanan genç kadının kanlar içinde yerde yattığı ve başında birkaç kişinin olduğu, ona yardım etmeye çalıştığı görülüyor. Olay yerine gelen polis ekiplerinin genç kadını ağır yaralayan Hulusi A.’yı kelepçeleyerek gözaltına aldığı anlar da görüntülerde yer alıyor.

Canan Tüfenkçi’ye dehşeti yaşatan eski kocanın ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir