Eski eşi Ercan Mutlu’nun tehditler savurduğu şarkıcı Gülden: “Alkol ve şiddet problemi olan bu şahıs tarafından…”

featured

Şarkıcı Gülden, yeni seslendirdiği ‘Yandan Yandan’ isimli şarkısının klibini, YouTube üzerinden yayınladı. Sanatçı, 3,5 yıl önce yollarını ayırdığı Ercan Mutlu’nun taciz ve tehdit mesajlarına maruz kaldı.

Eski eş, şarkının altındaki yorum kısmına, “Sana bu dünyayı dar edeceğim!” diye yazdı.

Tehditler savurdu

Mutlu ayrıca, “İzlediğiniz kadın benim eski eşim, bugün benim verdiğim evde ve arabaya biniyor ve kızımı bana göstermiyor”, “Bir çift ayakkabı ile Londra’ya geldiğini ve onu kimin adam ettiğini unutmuş! Onu nasıl yarattıysam öyle de yok edeceğim!”, “Bugüne kadar iyi niyetli davrandım. Artık savaş zamanı. Ben kızımı her şekilde görürüm ama siz bu sonradan olmaya çok güvenmeyin.” yorumlarıyla ünlü şarkıcıya tehditler savurdu.

Şarkıcı Gülden’e eski eşi Ercan Mutlu’dan tehdit! YouTube videosunun altına yorum yağdırdı

Gülden’den açıklama

Yaşananların ardından Gülden, Instagram hesabından bir video yayınladı. “Boşandığım günden itibaren aşağılamalara ve hakaretlere maruz kaldım.” diyen şarkıcı, adalete güvendiğini söyledi.

Gülden, “Beni itibarsızlaştırmaya çalıştı. Alkol ve şiddet problemi olan bu şahıs tarafından 3,5 yıldır tehdit ediliyorum. İlk başlarda kızımız olduğu için sustum, herhangi bir girişimde bulunmadım. Ancak hakaret ve tehdit kızıma da yapılınca daha fazla dayanamadım.” diyerek isyan etti.

Gülden, daha önce de avukatı aracılığıyla açıklama yapmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir