Eşi Kadriye Alper’i öldürüp kayıp ihbarında bulunan Murat Alper psikopat çıktı! Yakınlarından şok ifadeler…

featured

Tokat’ın Zile ilçesinde 10 Eylül’de polise başvuran tekstil işçisi Murat Alper, boşanma aşamasında olduğu eşi Kadriye Alper’e ulaşamadığını belirterek, kayıp ihbarında bulundu.

Zile Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kadriye Alper’in bulunması için çalışma başlattı. Dün eşinin telefonundan yakınlarına ‘İyiyim’ mesaj gönderdiği tespit edilen Murat Alper, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Sorguda eşini boğduğunu itiraf eden Alper, cesedini de ilçe çöplüğü yakınındaki hafriyat alanına gömdüğünü söyledi.

Tokat’ta kayıp olarak aranan Kadriye Alper’i eşinin öldürdüğü ortaya çıktı

BOŞANMAK İSTEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Alper’in itirafı üzerine yapılan aramada, 2 çocuk annesi Kadriye Alper’in cesedine ulaşıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Murat Alper, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen Kadriye Alper’in cenazesi ise ilçeye bağlı Boldacı köyünde toprağa verildi.

Murat Alper’in ifadesinde, boşanmak istediğini söyleyen eşiyle tartıştıklarını, sonrasında sinirlenip boğarak öldürdüğünü anlattığı öğrenildi.

“GİZLİ BİR PSİKOPATTI”

Kadriye Alper’in köydeki mezarını ziyaret eden dayısının oğlu Alper Altun ise çok üzgün olduklarını belirterek, “Biz ağabey- kardeş gibi büyüdük. Kadriye bu evliliği baştan beri istemiyordu zaten. Olaylar buraya kadar geldi. Kocasının gizli bir psikopat olduğunu kendisine de söylemiştim. Bu adamın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını almasını istiyoruz. Planlayarak, tasarlayarak işlenmiş bir cinayet var. Hakimlerimizden beklentimiz bu yönde. Kadriye’yi kurtaramadık” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir