Eşi Gülhan Güzel’den şiddet gördüğünü söyleyerek Esra Erol’a başvuran Muammer Güzel’in imdadına Tanzaya’dan yetiştiler!

featured

Ordu’da yaşayan Muammer Güzel isimli vatandaş, kendisine şiddet uygulayan eşi Gülhan Güzel’in evden kaçtığını söyleyerek Esra Erol’dan yardım istedi.

Esra Erol’da herkes şok içinde! Kocası Özcan’dan sonra daldan dala atlayan Gülhan’ın Muammer’le barışması sosyal medyanın gündeminde…

Eşinden boşanmak için programa çıkan Muammer Güzel’in çevresi tarafından çok sevildiği ancak 15 bin TL’ye yakın borcu olduğu ortaya çıktı.

Şiddet gördüğü eşinden boşanacak

Muammer Güzel’in yanından kaçan Gülhan Güzel’in eski sevgilisi Sezai Bey’e kaçtığı öğrenildi. Günlerce yayına çıkan Gülhan Güzel, kaçtığı Sezai’nin hırsızlık suçundan hapse girdiğini ve kadın ticareti yapmakla suçlandığını öğrenince büyük bir yıkım yaşadı. Önce eşi Muammer Güzel’e geri dönmek isteyen Gülhan Güzel, geçtiğimiz gün yayına yeniden çıkarak “Para konusunda Muammer iyi ama ben Sezai’nin yanında mutluyum” diyerek kararından vazgeçti. Karşılıklı anlaşan çift, anlaşmalı olarak boşanacak.

Esra Erol’da eşi Gülhan Güzel’den şiddet gördüğünü söyleyen Muammer Güzel canlı yayında bile dayak yedi!

Tüm borcunu kapattı

Esra Erol’un dün yayınlanan bölümünde ise güzel bir olay yaşandı. Borçları olduğu için zor durumda olduğunu anlatan Muammer Güzel’e müjdeli haber Tanzanya’dan geldi. “Kalbi güzel bir insan. Borç içinde kalbinin bozulmasını istemem. Zor oyunu bozar derler. Muammer Güzel hiç bozulmasın inşallah” diyen bir izleyici, bu seneki zekatını Muammer Güzel’e vereceğini ve 15 bin TL’lik borcunu kapatacağını söyledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir