Eser ve Berfu Yenenler çiftinden Murat Dalkılıç’a tepki yağdıran şaka!

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, sosyal medyadan şarkıcı Murat Dalkılıç'a çok konuşulacak bir şaka yaptı. O anların videosunu paylaştı. Murat Dalkılıç'ın cevapları ise Berfu Yenenler'i şoke etti. Video sosyal medyada gündem olurken Dalkılıç'a tepkiler gecikmedi.

featured

Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler sosyal medyadan şarkıcı Murat Dalkılıça çok konuşulacak bir şaka  yaptı. Yenenler o anların videosunu sosyal medyadan paylaştı.

“MERVE İYİ KURTULMUŞ”

Video, sosyal medyada kısa sürede viral oldu. Murat Dalkılıç’ın cevapları Berfu Yenenler’i şoke etti. Videoya “Merve iyi kurtulmuş Murat Dalkılıç kapatılsın” gibi yorumlar yapıldı.

Berfu Yenenler, 2 milyon takipçili Instagram hesabından bir video paylaşınca olay oldu! 28 yaşındaki Yenenşer, eşi Eser Yenenler ile birlikte yakın arkadaşları Murat Dalkılıç’a telefon şakası yaptı.

Berfu Yenenler eşi Eser Yenenler ile birlikteyken, Dalkılıç’a “Eser’e ulaşamadım. O da demişti ki Murat’la olacağız. Hala da ulaşamıyorum. Seninle mi?” diye sorunca olanlar oldu.

DALKILIÇ’IN CEVABI ŞOKE ETTİ

Dalkılıç ise bu soruya “Biraz geç yattık ya. Evet evet bende kaldı. İçeride uyuyor” cevabını verdi. Berfu Yenenler’in “Uyandırabilir misin geç oldu?” sorusu üzerine Dalkılıç, “Ya kızım deli misin? Benimle beraber. Ne olacak” dedi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Berfu Yenenler kısa sürede gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları ise “Murat Dalkılıç kapatılsın” yorumları yaptı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir