Esenler’de Asiye Atalay’ı öldüren Ümit K.’nın ilk ifadesi ortaya çıktı

Esenler'de 19 yaşındaki Asiye Nur Atalay'ı sokak ortasında silahla vurarak öldüren Ümit K., sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelinin kendisini yakalayan polislere kıskançlık yüzünden cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

featured

Esenler’de 19 yaşındaki Asiye Atalay’ı öldüren saldırgan Ümit K., cinayeti kıskançlık sebebiyle işlediğini söyledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından olaydan sonra başlatılan çalışmada Arnavutköy’de bir arkadaşının evine gittiği tespit edilen şüpheli yapılan operasyon sonucu gözaltına alındı.

Şüphelinin üzerinden olayda kullanıldığı düşünülen bir tabanca ele geçirildi. Daha önceden hırsızlık, yağma, uyuşturucu ticareti ve kasten yaralama suçlarından 16 kez polise geliş kaydı bulunan şüpheli Ümit K., sorgulanmak üzere Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Cinayet Büro Amirliğine çıkarılan şüphelinin olayla ilgili sorgulanmaya başlandığı öğrenildi.

“ONU ÇOK KISKANIYORDUM”

Öte yandan şüpheli Ümit K’nın kendisini yakalayan polislere olayı kıskançlık yüzünden gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Şüphelinin “Onu çok kıskanıyordum. Beni aldattığını düşünüyordum. Olay sırasında karşılaşınca bu durumu ona sordum. Kabul etmedi. Aramızda başlayan tartışma sonucu bir anda kendimi kaybettim. Daha sonra oradan kaçtım” dediği belirtildi.

Şüphelinin işlemlerinin tamamlanmasının ardından yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Esenler’de 19 yaşındaki Asiye Atalay sokak ortasında öldürüldü! Cinayet anı kamerada!

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir