Ertem Şener anlatımıyla Real Madrid-Manchester City maçına damga vurdu

Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçında Real Madrid ve Manchester City karşı karşıya geliyor. Maçın spiker koltuğunda Ertem Şener otururken, Ömer Üründül ise yorumculuk yapıyor. Ertem Şener, maç sırasında futbolcular hakkında verdiği bilgilerle yine sosyal medyada gündem oldu.

featured

Spiker Ertem Şener’in Real Madrid-Manchester City maçındaki anlatımı sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçında Real Madrid ve Manchester City karşı karşıya geliyor. TV8,5 ve Exxen’den canlı yayınlanan maçı Ertem Şener anlatıyor.

“BENZEMA 9 KARDEŞTEN 6.’SI”

Ertem Şener, karşılaşma sırasında maçın hakemi Daniele Orsato’nun elektrikçi olduğunu, Benzema’nın 9 kardeşten 6.’sı olduğunu, Gabriel Jesus’un gençken sıvacılık yaptığını ve Phil Foden’ın 17 yaşında evlendiğini anlattı.

Ertem Şener’in futbolcuların özel hayatıyla ilgili verdiği bu bilgiler futbol severler tarafından çok konuşuldu. Kimi izleyiciler Şener’in anlatım tarzını beğendiklerini ifade ederken kimi izleyiciler ise gereksiz bilgi verdiğini söyledileri.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir