Ersin Korkut’tan yıllar sonra gelen Survivor itirafı! Acun Ilıcalı ile ilgili sözleri şaşırttı…

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile yıldızı parlayan ve Survivor'a katıldığı dönem büyük bir fan kitlesi yaratan oyuncu Ersin Korkut itirafıyla şaşırttı. Survivor All Star'a katılmama sebebini anlatan Ersin Korkut, "Acun Ilıcalı ile anlaşamadık" dedi.

featured

Survivor All Star’da neden yer almadığını anlatan Ersin Korkut, “All Star için teklif geldi ve 2 kere görüşmeye gittim. Benim yarıştığım Mert, Aycan ve diğerleri Acun Ilıcalı ile anlaşırken bir tek ben anlaşamadım. İkinci kez katılmak hiç aklımda yoktu ama diğer arkadaşlarım katılınca ben de düşündüm ama olmadı” dedi.

“ADA ŞARTLARI ÇOK ZORDU”

Acun Ilıcalı’nın kendisini 5 sezon boyunca istediğini söyleyen Korkut, adada yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Acun bey, Yılmaz Erdoğan’a kadar beni istediğini söylemiş. Bana gelerek ‘Artık Acun’u kırmayalım’ dediler, ben de kabul ettim. Survivor’un zorluklarını gördüm. Herkes yemek konusu merak ediyor da zaten sözleşmenin ilk maddesi oyunu kazanan yemek yer.

Ada şartları gerçekten zor. İzlediğiniz gibi aynı hiçbir fark yok. Yarışmacılara sandviç verildiği söyleniyordu ama bir Allah’ın kulu da bana bir şey vermedi. Bir gün bisküvi gördüm ve göz hakkım diye aldım. Adada gerçekten tuvalet yok. Sadece çekim alanlarına herkesin kullanması için kuruluyordu. Survivor bir karakter meselesi.

Diyarbakır için söylediği “Amed, başkentimiz” sözleriyle tepki çeken Ersin Korkut özür diledi: Kültür başkenti anlamında kullandım

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir