Erotik paylaşımlarıyla tanınan Lottie Moss’tan çırılçıplak ayna pozu

featured

Lottie Moss, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Dünyaca ünlü eski top model Kate Moss’un kız kardeşi olan Lottie Moss, geçtiğimiz aylarda Glow adlı erotik siteye üye olup müstehcen fotoğraf ve videolarını satışa çıkarmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

23 yaşındaki genç model, bu sefer ayna önünde üstsüz selfiesi ile gündeme geldi. Kate Moss’un küçük kız kardeşi, ayna önünde verdiği üstsüz pozunda kaşlarını ağartıcıyla açarak yokmuş gibi gösterdi.

Göğüslerini elleriyle kapatan model, fotoğraflarını “Hey, kaşların nereye gitti?” notuyla paylaştı.

Lottie Moss kimdir?

Lottie Moss, dünyaca ünlü eski top model Kate Moss’un kız kardeşi.

Henüz 13 yaşındayken markaların radarına girmeyi başaran Lottie Moss şimdiye kadar Calvin Klein ve Topshop gibi dünya markalarının yüzü oldu. 23 yaşındaki model son olarak yetişkin içerikli abone sitesi Glow’a üye olmasıyla gündem olmuştu.

Erotik fotoğrafların paylaşıldığı ‘Glow’ isimli siteye üye olduğunu duyuran Moss olay olmuştu. Lottie Moss Instagram’ı da aksatmıyor ve takipçilerine orada da oldukça cesur pozlarını sunuyor.

Başarılı bir moda kariyeri vaadiyle anılan sarışın güzellik Lottie Moss, şimdi influencer’ların erotik fotoğraflarının düşük fiyatlara satıldığı sitede kendisinin fotoğraflarını ve videolarını satıyor. Ailesinin bu duruma karşı olmasına rağmen bu işe devam edeceğini dile getirdi.

23 yaşındaki Lottie Glow’daki fotoğraflarını yüksek fiyatlarla satışa çıkarttı. Video ve fotoğraflarını 1000 sterline satıyor.

“Ya bir gün normal bir iş isterse?”

Moss’un ailesi bu son hamlesinin ardından geleceği ile ilgili endişe duymaya başladılar.

Çıkan söylentilere göre; genç kızın son aylardaki müstehcen paylaşımlarına ailesi şiddetle karşı çıkıyor. The Mail On Sunday’e konuşan bir kaynak, “Bu fotoğraflar ve gittiği yol, hem bir model olarak hem de bir kadın olarak geleceğini etkileyecek. Ya bir gün normal bir iş isterse?” şeklinde konuştu.

Bu konu ile ilgili Lottie ise şunları dile getiriyor:

“Çok kötü bir gün geçirdim. Glow’a içerik üretiyorum fakat çok da fazla kötü yorumla karşılaşıyorum. Ailem bu durumdan memnun değil ama LA’de harika bir hayat yaşıyorum.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir