Erkeksizlikten ne yapacağını şaşırdı! Aygün Aydın göğüs frikiği vererek hayali sevgilisine sarıldı…

featured

Ravi İncigöz ve Mustafa Ceceli’nin “Şeker” klibiyle ve katıldığı Bu Tarz Benim adlı moda programıyla ismini duyuran ve son dönemde Hakan Sabancı ile ilgili iddialarıyla gündeme gelen Aygün Aydın durmak bilmiyor.

HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI İDDİASI

Sabancı hakkında sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle verilen 1 aylık uzaklaştırma kararını ihlal edince 3 gün hapis yatan Aydın’ın ikinci kez tedbir kararını ihlal ettiği ve 15 gün hapse çarptırıldığı iddia edilmişti.

Aygün Aydın aranıyor! Yatağından Hakan Sabancı’ya seslendi: “Hakoş hadi bana gelsene, seninle bir şeyler denemek istiyorum”

İddiaları kesin olarak yalanlayan oyuncu, “Böyle bir durum ne tarafıma ne de avukatıma ulaştı, hapis cezası söz konusu dahi değil” açıklamasında bulunmuştu.

SABANCI’YI BIRAKTI KOÇ’U ALDI

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Aygün Aydın, yeni ilişkisini Instagram’dan yaptığı bu paylaşımla duyurmuştu. Yeni aşkıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Aydın, “Çok şükür, mutlu ve çok huzurlu bir birlikteliğim var. Her şey yolunda” ifadelerini kullanmıştı.

Aygün Aydın’ın yeni sevgilisi Süha Yaman Koç hayali mi? Hakan Sabancı’yı kıskandırmak için…

OLAY PAYLAŞIM

Her yaptığı paylaşımla gündem olan Aygün Aydın’dan bu sefer bir kez daha şaşırttı. Instagram’da bir filtreyi deneyen Aydın, filtreli videosunu takipçileriyle paylaştı.

Aygün Aydın’ın paylaştığı videoda filtreden çok verdiği frikik ve yastığı öpmesi dikkat çekti. İşte o video:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir