Geliyor gelmekte olan! Erkekler için dantelli boxer üretildi…

Seçim vaadi olarak LGBT'lilerin haklarını ve özgürlük alanlarını genişleteceğini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun istediği Türkiye örneklerini gösteren bir ürün Japonya’da üretildi. Japon bir iç giyim markası, erkeklere özel dantelli boxer geliştirdi.

featured

Hem kadınlar hem de erkekler için çamaşır üretimi yapan Japon iç giyim markası Wacol, erkek tüketicilerine yönelik sıra dışı bir model geliştirdi. Dantelli boxer çamaşırlar, bir anda trend oldu.

Sözcü’de yer alan habere göre; yeni model, Tokyo’nun en göz alıcı erkek giyim mağazası Isetan’da satışa çıktığında üç aylık stok on günde tükendi. Satıcılar, dantel boxer çamaşırların çoğu otuzlu ve kırklı yaşlarda olan erkekler tarafından satın alındığını bildiriyor.

Wacoal web sitesinde ürünü satın alan tüketicilerden biri yorumunda şunları yazıyor: “Dantel çamaşır giymenin bilincinde olmak bana bir enerji artışı verdi. Erkeklerin pek giyme şansı olmuyor ve dantele çok dikkat eden kadınların hislerini yaşıyorum.”

Wacoal sözcüsü Akira Mizoguchi Asahi gazetesine verdiği demeçte, “Dantelli boxer çamaşırların böyle bir hit olacağını hiç düşünmemiştim. Dünyada kadın ve erkek arasındaki sınırlar düşündüğümden daha fazla ortadan kalkmış. Dantel motifi, çiçeklerin, yaprakların ve geometrik şekillerin bir karışımdı. Ön kısımda daha fazla yük olduğundan, yüksek esneme özelliklerine sahip güçlü iplik seçtik” dedi.

Onursal LGBT üyesi Kılıçdaroğlu’ndan Türk milletine büyük hizmet: Orduya gay subaylar, kabineye gay bakanlar…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir