Korkutan iddia: Sette kalp krizi geçiren Erkan Petekkaya apar topar hastaneye kaldırıldı

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya’nın yeni projesi Son Gün'ün çekimleri sırasında kalp krizi geçirdiği ileri sürüldü. Apar topar hastaneye kaldırılan oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu iddia edildi. Petekkaya, kalp krizi iddiası ile ilgili açıklama yaptı.

featured

Rol aldığı projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren Erkan Petekkaya, Uğur Yücel, Necip Memilli gibi isimleri kadrosunda barındıran TRT Dijital için hazırlanan ‘Son Gün’ dizisi için kamera karşısına geçti. Çekimleri devam eden dizide herkesi korkutan bir olay yaşandığı iddia edildi.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Magazin Burada’nın haberine göre, Erkan Petekkaya, çekim esnasında aniden rahatsızlandı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. Dizinin çekimlerine iptal edilirken başarılı ismin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KALP KRİZİ İDDİASINI YALANLADI

Kısa sürede gündem olan oyuncu setten bir video yayınlayarak sağlık durumunun iyi olduğunu iddianın gerçeği yansıtmadığını söyledi. Yapımcılığını Gold Film’in üstleneceği çarpıcı bir hikayeye sahip “Son Gün” ismini taşıyan dizi, 8 bölümden oluşacak. Her bölümde bir başka kişinin ölmeden önceki son günlerinin anlatılacağı dizide Erkan Petekkaya da başrolü oynuyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir