Erkan Özerman’ın ‘Kıvanç Tatlıtuğ’a iftira attı’ dediği Azra Akın’dan flaş açıklama

Organizatör Erkan Özerman, bir dönem aşk yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın hakkında şok eden açıklamalar yaptı. Özerman, "Azra, Kıvanç'ı elden kaçırma korkusu ile iftira attı" dedi. Azra Akın cephesinden açıklama geldi.

azra akın

Best Model Of Turkey ve Best Model of The World’ün kurucusu olan ünlü organizatör Erkan Özerman, bir dönem sevgili olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın hakkında ilginç sözler söyledi. Erkan Özerman’ın hedefinde Azra Akın vardı.

azra akın

“KIVANÇ’A ATTIĞI PİSLİK YÜZÜNDEN…”

İkilinin sevgili olduğu dönemi anlatan Özerman açıklamasında “Onun Kıvanç’a attığı pislik ve iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı sokakta ben, evinde hapsederdim dışarı çıkamazdı. Öyle ahlaksızdı. Çocuğa neler yaptı? Sebebi de kıskançlık.O Amsterdam’da oturuyor. Oğlan Paris’de çalışıyor. Telefon açıyor ‘Sen bu gece kimle yattın, kimle kalktın?’ Başlıyor ağlamaya. Oğlan kalkıyor trene binip 2,5 saat yol gidiyor. Onun yüzünden defile kaçırdı. Onu elden kaçıracak diye Kıvanç’a atılan iftirayı burada anlatamam” iddiasında bulundu.

azra akın

“İFTİRA ATTI”

Seyhan Soylu ise konuşmaya girerek “O dönem gay iması yaptı Kıvanç’ a değil mi?” dedi. Özerman ise “Azra onu elden kaçırma korkusu ile iftira attı” yorumunda bulundu.

azra akın

“HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATTIK”

Erkan Özerman’ın açıklamaları sonrası Azra Akın’ın menajeri Yasemin Kök, hukuki süreci başlattıklarını duyurdu.

azra akın

İŞTE AZRA AKIN CEPHESİNDEN YAPILAN AÇIKLAMA:

“Erkan Özerman’ın Azra Akın, ailesi ve çocuğu ile ilgili yaptığı açıklamalar gerçek dışıdır.Yapılan itibar sarsıcı ve yalan açıklamalarla ilgili hukuki ve cezai süreç başlatılmıştır. Dönem dönem bu şekilde Azra Akın’ın itibarına saldırmayı alışkanlık haline getirmiş Erkan Özarman’a yargı gerekli cevabı verecektir.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir