Erkan Baş yine kafayı çekip vaatleri sıraladı: ‘Herkesin oturduğu ev kendinin olacak, fatura da ödemeyeceksiniz’

Terör bağlantılarıyla gündemden düşmeyen Türkiye İşçi Partisi'nin Genel Başkanı Erkan Baş, iktidar olmaları durumunda atılacak adımları, "Sosyalist Türkiye'de ilk yapılacaklar" listesiyle sıraladı. Baş, herkesin oturduğu evin sahibi olacağını, elektrik, doğalgaz ve internet faturası ödemeyeceğini vadetti. Eğitimin tüm aşamalarında tüm vatandaşlar için eşit ve parasız olacağını belirten Baş, eşit ve parasız sağlık hizmeti vaadinde de bulundu.

featured

Terör örgütü bağlantıları ile gündemden düşmeyen Türkiye İşçi Partisi’nin Genel Başkanı Erkan Baş’ın iktidara geldikleri anda ilk yapacaklarına ilişkin sıralaması sosyal medyada dalga konusu oldu.

“FATURA YOK, HERKESİN OTURDUĞU EVİN SAHİBİ OLACAK”

Ekşisözlük’ün Youtube sitesine konuşan Baş, vatandaşların elektrik, su, doğalgaz, internet gibi zorunlu ihtiyaçlarının faturalandırılmayacağını, hatta herkesin oturduğu evin sahibi olacağını ifade etti.

İLK YAPILACAK İŞLERİ SIRALADI

“Muhtemelen bir kanun hükmünde kararname yayınlayacağız” diyen Baş, “Sosyalist Türkiye’de ilk yapacaklar” listesini şöyle sıraladı;

-Herkes artık oturduğu evin sahibidir diyeceğiz.

-Elektrik, su, doğalgaz, internet gibi zorunlu ihtiyaçların faturalandırılmalarının kapandığını ilan edeceğiz.

-Türkiye’nin tam anlamıyla özgür bağımsız bir ülke olduğunu ilan edeceğiz. Uluslararası ilişkiler bu anlamda yeniden şekillendirilecek.

-Halka ait olan ama kapitalist Türkiye’de peşkeş çekilen tüm kamu varlıklarını yeniden halk için kullanacağız.

-Eğitim tüm aşamalarında tüm vatandaşlarımız için eşit ve parasız olacak.

-Eşit ve parasız sağlık hizmeti alacak.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir