Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Babala TV’ye davet eden ırkçı Oğuzhan Uğur’a kapak gibi cevap

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı parlatmak için elinden geleni yapan ırkçı Oğuzhan Uğur’a kapak niteliğinde bir cevap verdi.

featured

YouTube’da Babala TV adındaki kanalında provokatif yayınlar yapan ve son dönemlerde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı programına çıkartarak, ırkçı provokatörü parlatmak için uğraşan Oğuzhan Uğur’u, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan fena bozdu.

Eyyüp Kadir İnan, Twitter hesabından, ‘’Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan son 1’5 senede 23 kere gençlerle bir araya gelmiştir. Bu buluşmaların soru ve cevap bölümünün hiç birinde prompter kullanmamıştır…’’ ifadelerini kullandı.

‘’24. OLMAYA TALİBİZ’’

Programına davet ettiği provokatörlerle birlikte yeni bir tezgah hazırlığı içinde olan Oğuzhan Uğur ise, ‘’24. Olmaya talibiz’’ diyerek İnan’ın paylaşımına cevap verdi.

‘’İNSAN HAKKINI AŞAĞILAYICI DİLLE ALAYA ALANLARI DEĞERLENDİRMEYE ALMIYORUZ’’

İnan da, ‘’Irkçı, İslamofobik ve en temel insan hakkını bile aşağılayıcı bir dille alaya alan kişi ve kurumların taleplerini değerlendirmeye dahi almıyoruz. Yine de teşekkürler. Size kolay gelsin.’’ sözleriyle Uğur’a kapak yaptı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir