Cumhurbaşkanı Erdoğan’a küfreden Berkan Oral’ın babası Ali Oral, Ekrem İmamoğlu’yla kanka çıktı

Ümraniye-Fenerbahçe maçı öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a küfür eden Berkan Oral’ın babası Avcılar Belediyesi CHP eski meclis üyesi Ali Oral ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun samimi dost olduğu ortaya çıktı.

featured

Dün akşam Fenerbahçe ile Ümraniyespor’un oynadığı maç öncesi bir grup müptezel, alkol alıp Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a küfretti. Tezahüratlar eşliğinde küfür eden isimlerin arasında CHP’li Ali Oral’ın Avcılar Belediyesinde çalışan oğlu Berkan Oral’ın da olduğu tespit edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Söz konusu skandal tezahürat olayıyla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı harekete geçti. Başsavcı İsmail Uçar’ın talimatı üzerine, küfürlü tezahürat yapan şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı.

Fenerbahçe maçı öncesi yapılan küfürlü tezahüratla ilgili başsavcılık harekete geçti

EKREM İMAMOĞLU İLE SAMİMİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Kendi düğününde CHP’li Canan Kaftancıoğlu ile fotoğrafları bulunan Berkan Oral’ın babası Avcılar Belediyesi eski meclis üyesi Ali Oral’ın da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile samimi dost oldukları öğrenildi.

Fenerbahçe maçı öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a küfreden müptezel Berkan Oral bakın kim çıktı?

Ali Oral’ın, İmamoğlu ile yürürken koyu bir sohbete daldığı anların yer aldığı fotoğrafın sağ tarafındaki deri ceketli kişinin de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a küfreden Berkan Oral olduğu tespit edildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir