Enver Aysever Halk TV’deki FETÖ ağını deşifre etti

CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Enver Aysever, Halk TV'deki FETÖ ağını deşifre etti. Aysever, FETÖ soruşturmasında yargılanan Ekrem Açıkel'i ve Fettullahçıları, Halk TV'ye İsmail Küçükkaya'nın getirdiğini söyledi.

featured

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçimlerine 2 aydan az bir süre kala CHP’yle yakınlığıyla bilinen gazeteci Enver Aysever, CHP’nin yayın organı Halk TV’nin FETÖ ağını deşifre etti. Aysever, FETÖ’den yargılanan Ekrem Açıkel’i Halk TV’ye getiren kişinin İsmail Küçükkaya olduğunu söyledi.

‘FETTULLAHÇILARI KANALA GETİREN KİŞİ İSMAİL KÜÇÜKKAYA’DIR’

FETÖ’cüleri kanala getiren isimin İsmail Küçükkaya olduğunu söyleyen Enver Aysever, “Halk TV’ye Fetullahçı davadan dolayı yargılanan Ekrem Açıkel’in alınmasına aracılık yapan kişi İsmail Küçükkaya. Yani Fetullahçıları kanala getiren kişi İsmail Küçükkaya. Onu da kimin getirdiğini biliyoruz. Onu da açıklayacağım” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
halk tv depremzede çocuk
Halk TV’de Serhan Asker’den skandal yayın! Depremzede çocuğu reyting için ağlattı
8416d983ismailsaymaz_1282
Halk TV’de maaşları kim ödüyor: Sezgin Baran Korkmaz mı Akın İpek mi?
halk-tv-uyusturucu
Halk TV’nin sahibi Cafer Mahiroğlu için ‘Sezgin Baran Korkmaz ile ortak uyuşturucu ticareti’ iddiası

“CAFER MAHİROĞLU KÜÇÜKKAYA’NIN EMİR ELİ HALİNE GELDİ”

Öte yandan Halk TV’nin patronu Cafer Mahiroğlu’nun İsmail Küçükkaya’nın emir eri haline geldiğini belirten Aysever, “İsmail Küçükkaya Halk TV’yi fiili olarak yöneten kişi. Dolayısıyla Cafer onun emir erine dönmüş. Şaşırdık mı? Hayır. Tekrar ediyorum. Fetullahçı’yı getiren kişi İsmail Küçükkaya.” şeklinde konuştu.

“CAFER MAHİROĞLU İBB BAŞKANI OLMAK İSTİYOR”

Cafer Mahiroğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’na da göz diktiğini kaydeden Aysever, “Bütün programlarda kim oturacak kim kalkacak vs. siyasilerle iş birliği yapan Cafer’i Kılıçdaroğlu’na ‘Bunu bir şey yapın’ diyerek pazarlayan kişi de o. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmak istiyor. Olsun da görelim çok merak ediyorum” dedi.

Enver Aysever’in geçtiğimiz aylarda yine Cafer Mahiroğlu için“Kör cahil bu Mahir” ifadelerini kullanmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir