Engin Akyürek’in başrolünde olduğu Kaçış dizisinden yeni fragman! Karakter afişleri de yayınlandı

Disney+'nın ilk Türk yapımı olarak 14 Haziran'da seyirciyle buluşacak olan Engin Akyürek’in kaleme aldığı ve başrolünde yer olduğu Kaçış dizisinden yeni fragman ve karakter afişleri yayınlandı.

featured

Engin Akyürek‘in başrolünde olduğu Disney Plus’in ilk yerli dizisi Kaçış’tan yeni fragman geldi.

Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği, hikayesini Engin Akyürek’in kaleme aldığı, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Disney+’ın orijinal Türk dizisi ‘Kaçış’ın yeni fragmanı ve karakter afişleri görücüye çıktı.

DİZİNİN DETAYLARINA DAİR FARKLI SAHNELER

Fragmanda dizinin duygu ve aksiyon dolu atmosferine dair farklı sahneleri gözler önüne seriliyor.

Yeni fragman ile beraber Engin Akyürek’in canlandıracağı Mehmet karakteriyle ilgili detaylar biraz daha ortaya çıkarken, sınırın diğer tarafında bir terör örgütünün eline esir düşenlerin çaresizliklerine ve geri dönme ümitlerine dair anlar ise seyirciye gerilim yaşatacak.

Dizinin kadrosunda Akyürek’in yanı sıra İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

14 HAZİRAN’DA SEYİRCİYLE BULUŞACAK

‘Kaçış’; savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin; araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gelip bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleriyle başlıyor.

Araştırma ekibinin kurtulmak için vereceği zorlu mücadeleyi ve Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramını farklı bir bakış açısıyla sunacak dizi, 14 Haziran’da seyirciyle karşısında olacak.

DİSNEY PLUS’TAKİ DİĞER YERLİ YAPIMLAR

Öte yandan Disney+’da Kaçış’ın yanı sıra; Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı Dünyayla Benim Aramda, Aras Bulut İynemli’nin rol aldığı Atatürk dizisi, Timuçin Esen’in başrolde olduğu Gri ve Pınar Deniz’in başrolde olduğu Avcı kod adlı diziler ile Recep İvedik 7 ve Kral Şakir Geri Dönüşüm filmleri izleyiciyle buluşacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir