Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in 2023 bombası ‘Adım Farah’ geliyor

Demet Özdemir ile Engin Akyürek'i buluşturan Adım Farah dizisinin çekimleri bu hafta başlıyor. Projede oyuncuların canlandıracağı karakterler belli oldu.

featured

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Demet Özdemir ile Engin Akyürek’i buluşturan Adım Farah dizisi bu hafta sete çıkıyor. Recai Karagöz’ün yönetmen koltuğuna oturacağı dizide Demet Özdemir İran asıllı göçmen bir temizlikçi olan Farah’ı, Engin Akyürek mafya adına çalışan Tahir’i, Fırat Tanış komiser Mehmet’i, aynı zamanda Mehmet’in kardeşi olan Derya Pınar Ak, Farah’ın oğlu Kerimşah’ın arkadaşı Gönül’ü, Ali Sürmeli Mehmet ve Gönül’ün babası Süleyman’ı, Lale Başar Mehmet ve Gönül’ün annesi Perihan’ı, Mustafa Avkıran Tahir’in patronu “Ali Galip”i, Senan Kara Ali Galip’in eşi Vera”yı, Oktay Çubuk Vera ve Ali Galip’in oğlu Kaan’a hayat verecek.

Benzer Haberler
engin-akyurek-demet-ozdemir
Bu ikili dünyayı sallar! Benim Adım Farah’ta Demet Özdemir’den sonra Engin Akyürek bombası

Hasta oğlunu iyileştirmek için mücadele veren Farah’ın tanık olduğu cinayet tüm hayatını değiştirecek ve kendisini bir anda mafyanın kirli oyunlarının içinde bulacak. Dizide Kemal Burak Alper ile Mert Doğan da yer alıyor. Kerimşah’a hayat verecek çocuk oyuncu ise bu hafta belli olacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir