Dünyanın en yakışıklı erkeği seçilen Engin Akyürek, Johnny Deep’i geride bıraktı

Oyuncu Engin Akyürek, Johnny Deep ve Adam Lambert'in de yer aldığı listede birinci gelerek dünyanın en yakışıklı erkeği seçildi.

featured

En son Sefirin Kızı dizisiyle izlediğimiz Engin Akyürek halen, Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Disney Plus için çektiği Kaçış dizisi setinde. Çekimleri halen Gaziantep’te devam eden dizinin hikayesi Engin Akyürek’e ait. Yakışıklı oyuncu başrolü İrem Helvacıoğlu ile paylaşıyor.

Bu arada Engin Akyürek uluslararası bir başarıya imza attı. Yakışıklı oyuncu, etik modayı ilke edinen Be Global Fashion Network’ün düzenlediği Most Stylish Men 2021 (2/21’in En Şık Erkekleri) yarışmasında birinci oldu ve dünyanın en şık erkeği seçildi.

Sıralamanın okuyucu oylarıyla belirlendiği yarışmada Engin Akyürek oyların 32,35’ini aldı. Üstelik dünyaca ünlü starları da geride bırakmayı başardı.

Most Stylish Men 2021 yarışmasında Engin Akyürek’in ardından ikinci Johnny Depp oldu. Depp, oyların yüzde 24,80’inini aldı. Yarışmada Engin Akyürek, Orlando Bloom, Daniel Craig, Chris Hemsworth, Keanu Reeves, Will Smith, Timothee Chalamet, Robert Downey Jr., Al Pacino gibi dünyanın en önemli starlarını geride bırakmayı başardı.

Engin Akyürek, özellikle Kara Para Aşk dizisiyle adını dünyaya duyurmayı başarmıştı. Dünyaca ünlü Hollywood starı Barbra Streisand dahi Netflix’te yayınlanan Kara Para Aşk dizisini izlemiş, diziyi ne kadar beğendiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir