Zirvede tek başına! Engin Akyürek sosyal medyayı sallıyor

Sosyal medya ölçümleme servislerinden olan Adba’nın araştırmasına göre; Mart ayı boyunca Engin Akyürek hakkında 92 bin 500 (Retweet hariç) sosyal medya paylaşımı yapıldı.

featured

Sosyal medya ölçümleri yapan Adba’nın araştırmasına göre; geçtiğimiz mart ayı içerisinde en çok konuşulan isim Engin Akyürek oldu.

Engin Akyürek hakkında sadece mart ayı içerisinde 92 bin 500 sosyal medya paylaşımı yapıldı.

ENGİN AKYÜREK’E DÜNYA ÇAPINDA YOĞUN İLGİ

Engin Akyürek, en son Sefirin Kızı dizisiyle ekranlara gelmişti. Dizi, farklı ülkelerde gösteriliyor. Ancak Engin Akyürek’in rol aldığı Kara Para Aşk dizisi de hala gündemde.

Bazı Hollywood yıldızlarının bile izleyip sosyal medyada beğenisini gösterdikleri Kara Para Aşk dizisi, sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

Tuba Büyüküstün ile birlikte başrolünde oynadığı dizi ile Engin Akyürek, Türkiye sınırlarını aşıp dünyanın pek çok ülkesinde şöhretli bir isim olmayı başardı.

EN YAKIN RAKİBİ ALP NAVRUZ

Bu arada Engin Akyürek’in en yakın rakibi de Alp Navruz. Navruz hakkında da Mart ayı boyunca 87 bin 900 (Retweet hariç) sosyal medya paylaşımı yapıldı. Alp Navruz, ekranlara en son Ayça Ayşin Turan ile başrolünde oynadığı Ada Masalı isimli romantik komedi dizisi ile gelmişti…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir