Engin Akkaya, komaya Galatasaraylı girdi, Fenerbahçeli çıktı

İstanbul’da yaşayan ve beyin kanaması geçirmeden önce koyu bir Galatasaray taraftarı olan Engin Akkaya, komaya girdi. 15 yıl yaşanan olayda 33 gün boyunca bilinci kapalı bir şekilde ölüm kalım savaşı veren Akkaya, koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak gözlerini açtı.

featured

İstanbul’da yaşayan Engin Akkaya, 15 sene önce beyin kanaması geçirip komaya girdiğinde çok koyu bir Galatasaray taraftarıydı. 33 gün bilinci kapalı şekilde ölüm-kalım savaşı verdikten sonra is Fenerbahçeli olarak uyandı.

Sabah gazetesinden Bulut Yamandağ ve Çağrı Oğuz’un haberine göre 23 yıldır kesintisiz şekilde Koç Üniversitesi’nde kütüphaneci olarak görev yapan Engin Akkaya, takvimler 14 Temmuz 2007’yi gösterdiğinde beyin kanaması geçirdi.

Komadan önce koyu bir Galatasaray taraftarı olan Akkaya, 33 günlük komanın ardından kendisini sarının yanına da kırmızı yerine laciverti yakıştıran biri olarak buldu.

Geçirdiği beyin kanamasının ardından gülme ve ağlama yetilerini de kaybettiğini belirten Akkaya, “Bu dönemde insanlar beni soğuk ve sert biri sandılar. O yıl Cem Yılmaz’ın programına konuk oldum. Herkes gülerken ben ciddi ciddi durunca Cem Bey durumu fark etti. Gösteri aralarında Engin Abi hala gülmüyor musun diyordu” diye konuşuyordu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir