Enes Batur esmer kadınları “Tofaş”a benzetti!

featured

Ünlü Youtuber Enes Batur, Twitter hesabından, “Sarışınlar varken esmerlere bakanlar… Evinde Ferrari varken dışarıdaki tofaşa bakmak gibi…” mesajını paylaştı. Batur’un bu paylaşımı tepki topladı.

Koronavirüse yakalandıktan sonra karantinadan kaçan ve emniyet birimleri tarafından öğrenci yurduna yerleştirilen Enes Batur’dan bir skandal daha geldi.

Batur, önceki akşam sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj ile tepki çekti. Batur, “Sarışınlar varken esmerlere bakanlar… Evinde Ferrari varken dışarıdaki tofaşa bakmak gibi…” ifadelerini kullandı. Ünlü Youtuber bu açıklamasıyla büyük tepki topladı.

KARANTİNADAN KAÇTI

Ünlü Youtuber Enes Batur Sungurtekin geçtiğimiz yıl karantina kurallarını hiçe saydı.

Enes Batur’un koronavirüse yakalanmasına rağmen evinde izole olmadığı ortaya çıktı. Bu gelişme üzerine emniyet birimleri harekete geçti. Filyasyon ekipleri Sungurtekin’in Beykoz’daki lüks villasında denetleme yaptı. Ancak Enes Batur evinde bulunamadı.

Enes Batur’un evinde olmadığı belirlenmesinin ardından Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Karantina kurallarını ihlal eden Enes Batur ve kız arkadaşı Sancaktepe’de bulunan İyi Maya Öğrenci Yurdu’na yerleştirildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir