Emrecan Sabancı’dan sosyetik kulüpte tuvalet kavgası

İşadamı Ali Sabancı'nın 22 yaşındaki oğlu Emrecan Sabancı, Bebek'te ünlü bir mekanda kavga çıkardı. İddialara göre müşterilerden biri tuvalete gitmek için Emrecan Sabancı'nın oturduğu masanın önünden geçmek istedi. Ancak Sabancı, "Buradan geçemezsin, arkadan dolaş" dedi. Bu sözlerin ardından ortalık savaş alanına döndü.

featured

Ünlü iş insanları Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın 22 yaşındaki büyük oğlu Emrecan yine başını belaya soktu.

2021 yılında bir mekanda kavga edip sonrasında da polislerle tartışan ve karakolluk olan Emrecan Sabancı, önceki akşam da Bebek’in en ünlü mekanında kavga çıkarmış.

KAVGAYI EMRE ÇIKARMIŞ

O sırada mekanda olan bir arkadaşım, kavga sırasında çektiği videoyu gönderdi. Gencecik yaşta birçok erkeğin karıştığı kavgada herkes birbirini yumrukluyor.

Yumruklaşanlar arasında Emrecan da var, hatta üzeri çıplak kavga ediyor.

Kavgayı Emrecan Sabancı’nın başlattığını söyleniyor.

TUVALET MESELESİ

Sabah Gazetesi’nin haberine göre müşterilerden biri tuvalete gitmek için Emrecan Sabancı’nın oturduğu masanın önünden geçmek istedi. Ancak Sabancı, “Buradan geçemezsin, arkadan dolaş” dedi.

Bu sözlerin ardından ortalık savaş alanına döndü. Olaya ikilinin arkadaşları da dahil olunca sandalyeler, yumruklar havada uçuştu.

AİLEDEN EĞLENCE YASAĞI GELEBİLİR

Eğlenmeye çok düşkün olduğu ve sık sık evinde de partiler verdiği konuşulan Emrecan’a, bu olaydan sonra aileden eğlence yasağı gelebilir.

Emrecan, kavgalarla gündeme gelirken Ali- Vuslat Doğan Sabancı’nın küçük oğlu Kaan ise, ‘şair’ olarak adından söz ettiriyor.

Kaan Sabancı, geçen hafta üçüncü şiir kitabı ‘Ben Bu Saçmalığı Bırakamam’ın imza gününe katılmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir