Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, cezaevine gönderildi

Eski futbolcu Emre Aşık'tan olaylı bir şekilde boşanan ve hakkında zorlama hapis, kesinleşmiş ve ertelenmiş hapis cezaları bulunan Yağmur Sarnıç cezaevine gönderildi.

featured

Boşanma aşamasındaki eşi Emre Aşık’ı öldürtmek için cinayet planı yaptığı ve iki ayrı tetikçi tuttuğu öne sürülen Yağmur Sarnıç’ın ilk tetikçi Erdi Sungur’la Düzce’de ormanlık alanda Emre Aşık için mezar yeri baktığı iddia edilmişti. İhbar üzerine 25 Mart 2020’de Sungur ve Yağmur Sarnıç’ın içinde olduğu araç, Düzce’nin Gülormanı Köyü’nde jandarma görevlilerince durdurulmuş, Yağmur Sarnıç’a burada jandarmaya direnme ve hakaret suçundan 2 yıl 9 ay 22 gün hapis cezası verilmişti.

Emre Aşık’tan boşanan Yağmur Sarnıç, çocuklarının velayetini babaya veren hakime tehditler savurdu: “Seni o koltuğundan indireceğim”

 

BAKIRKÖY CEZAEVİ’NE KONULDU

Günaydın’dan Fatih Ulaş’ın haberine göre; iki aydır polis tarafından aranan Yağmur Sarnıç, pazartesi sabahı Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne gidip teslim oldu. Salı akşamına kadar işlemleri süren Yağmur Sarnıç’ın yakalama kararları olan dosyalar için de ifadesi alındı. Yağmur Sarnıç, işlemlerin tamamlanmasının ardından aynı gün, üç günlük zorlama hapis kararı doğrultusunda Bakırköy Kadın Cezaevi’ne konuldu.

Yağmur Sarnıç: “Emre’nin cinsel tercihleri farklıydı”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir