Emre Altuğ ile Çağla Şıkel boşanma protokolü imzaladı mı?

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ arasında boşanma süreçlerinde bir protokol imzalandığı ve bu protokole göre iki ismin basında özel hayatlarına yönelik haberler ile gündeme gelmemeleri istendiği iddia edilmişti. Çağla Şıkel, eski eşi Emre Altuğ ile haklarında çıkan bu haberlerle ilgili ilk kez konuştu.

featured

1997 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Çağla Şıkel, 2008’de şarkıcı Emre Altuğ ile dünyaevine girdi. Kuzey (13) ve Uzay (11) adında iki çocuğu dünyaya gelen tescilli güzel, 2015’te sürpriz şekilde evliliğini sonlandırdı.

KALBİNİ NAİL GÖNENLİ’YE KAPTIRDI

Boşanmasının ardından adı sık sık aşk dedikodularına karışan 44 yaşındaki manken, her fırsatta bunları yalanladı. Özel hayatını gizli yaşamaya dikkat eden ünlü isim, yıllar sonra kural bozdu. Geçtiğimiz ocak ayında Nail Gönenli ile yeni bir aşka yelken açan manken, avukat sevgilisiyle ilk kez kameraların karşısına da çıktı.

Gazetecilerin, “Yıllardır sizin yanınızda kimseyi görmüyorduk, biz bile heyecan yaptık” sözlerine Çağla Şıkel, “Ben bu konuda hiç konuşmuyorum, sağ olun” şeklinde karşılık verdi.

“ŞEHİR EFSANESİ ÖTESİ”

Çocuklarının babası Emre Altuğ ile aralarında; boşandıktan sonra oğullarının magazinsel olaylardan etkilenmemesi için yeni aşklarıyla görüntü vermemek üzere boşanma protokolü olduğu iddialarıyla alakalı konuşan ünlü manken, “Böyle bir şey olmadı. Şehir efsanesi ötesi” karşılığını verdi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir