Emir Can İğrek Armağan Çağlayan’ın Gör Beni, Dur Bir Dinle programının konuğu oldu

Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalında hazırlayıp sunduğu Gör Beni, Dur Bir Dinle programının bu haftaki konuğu Nalan parçasıyla hafızalara kazınan Emir Can İğrek oldu.

featured

Gör Beni serisinde bu hafta konuğu sesiyle dinleyenleri kendine hayran bırakan Emir Can İğrek oldu. Her türlü müzik türünü dinlediğini söyleyen İğrek, global bir sanatçı olmanın kendisi için bir hedef olmadığını belirtti.

Aksine daha da yerel olmaya çalıştığını dile getiren İğrek, bestecilik ve söz yazarlığında ilerlemek istediğini açıkladı.

GASTROANTEP’TE SAHNE ALDI

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen GastroAntep Festivali’nin üçüncü gününde, son yılların sevilen pop müziği sanatçısı Emir Can İğrek sahne aldı.

Şarkılarıyla kısa zamanda gençlerin gönlünde taht kuran Emir Can İğrek’in sevenleri, konserin düzenlendiği Festival Park’ı hınca hınç doldurdu. Sevilen sanatçı İğrek; Felfena, Nalan, Beyaz, Akşamcı, Defoluyorum, Zemin, Çiftetelli gibi beğenilen şarkılarını Gazi şehirli binlerce gençle birlikte söyledi.

“Akşamcı” parçasını seslendiren İğrek’e eşlik eden dinleyiciler, konser alanındaki coşkuyu artırırken, İğrek yoğun istek üzerine aynı eserin nakarat bölümünü, sahneden inerek kameraların önünde hayranlarıyla bir kez daha söyledi.

Gençlerin ilgisini çekmeyi başarıp sık sık sosyal medyada gündem olan Emir Can İğrek kimdir?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir