Denizli’de Erdal Yalçın dehşeti! Eşi Emine Yalçın ve birlikte yaşadığı Mehmet Aksoy’u öldürdü

Erdal Yalçın bir süre önce kendisini terk ederek sevgilisi ile yaşamaya başlayan eşi Emine Yalçın'ın kaldığı evi basarak katliam yaptı. Polis ekipleri katil zanlısı Yalçın’ı tüfekle birlikte yakalayıp, gözaltına aldı.

featured

Olay, saat 23.00 sıralarında Acıpayam ilçesinin (Kırsal) Ören Mahallesi’nde yaşandı. Muğla’nın Ortaca ilçesinde oturan ve Erdal Yalçın ile evli olan Emine Yalçın, bir süre önce evi terk ederek Denizli’nin Acıpayam ilçesi Ören Mahallesi’nde oturan Mehmet Aksoy’un yanına geldi.

Erdal Yalçın, otomobiliyle eşinin kendisini terk edip, sevgilisi olduğu iddia edilen Mehmet Aksoy’un evine geldi. Çıkan tartışma sonrası Erdal Yalçın, yanında getirdiği pompalı tüfekle eşi Emine Yalçın ile Mehmet Aksoy’a ve Aksoy’un annesi Gülperi Aksoy’a art arda ateş etti.

Daha sonra Erdal Yalçın olay yerinden kaçtı. Silah sesleri üzerine eve gelen çevredekiler, 3 kişiyi kanlar içinde görünce 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 AĞIR YARALI

Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalelere rağmen Emine Yalçın ve Mehmet Aksoy hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan ve ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Gülperi Aksoy’un ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), katil zanlısı Erdal Yalçın’ın otomobille Muğla’ya gittiğini tespit etti. JASAT ekipleri, zanlının yakalanması için Muğla Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığına bilgi verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir