Emin Çölaşan’dan Albayrak açıklaması: “Berat Albayrak istifa etmedi, görevden alındı, kendisine “Sen istifa etmiş olacaksın” denildi”

featured

Sözcü yazarlarından Emin Çölaşan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ın Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan istifa etmediğine dikkat çekti. Çölaşan Berat Albayrak’ın görevden alındığını iddia etti. Emin Çölaşan konuya ilişkin şu görüşü savundu: “Kendisine ‘Sen istifa etmiş olacaksın’ denildi. Aslında sapasağlam olan Berat Bey’in sağlık sorunlarını (!) sokup hadiseyi perdelemeye kalkıştılar!”

İşte haberin detayı…

Çölaşan, “Ve komedinin son perdesi işte o aşamadan sonra oynandı.  Bu sözüm ona istifayı bile gizlediler. Yandaş medyaya ‘Bizden talimat gelene kadar bu olaya asla değinmeyeceksiniz, haber yapmayacaksınız’ diye talimat verildi… Sonra da işin içine, aslında sapasağlam olan Berat Bey’in sağlık sorunlarını (!) sokup hadiseyi perdelemeye kalkıştılar! Bu olay aslında Türkiye’nin nasıl sorumsuzca yönetildiğinin somut göstergesidir.” düşüncesini dile getirdi.

Çölaşan, “Şimdi akıllara bazı sorular gelmektedir…Ekonomik açıdan ülke olarak uğradığımız somut zararların sorumlusu kimdir, kimlerdir? Milyonlarca insanımızın çektiği çile nasıl sona erecektir? Bu soruların yanıtını ne biz biliyoruz, ne de bizi yönetenler!” ifadesini kullandı.

Yazının tamamını okumak için lütfen buraya tıklayınız.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir